Yönetim Kurulu Kararları Top. No:3

Toplantı Tarihi: 09.10.2018

Toplantı No     : 3

1- Üniversitemiz idari birimlerin ve alt birimlerinin ekteki şekli ile oluşturulmasına ve DETSİS sisteminde genel sekreterliğin altında bulunan daire başkanlıklarının rektörlük biriminin altına alınmasına oy birliği ile karar verildi.

2/a- 2547 sayılı Kanunun 52. maddesinin (a) fıkrası gereğince Üniversitemizde Genel Sekreter Vekili olarak görev yapan Öğretim Görevlisi Sefer KUTLU’nun asaleten Genel Sekreter kadrosuna atanmasına ve Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verildi.

2/b- 2547 sayılı Kanunun 52. maddesinin (a) fıkrası gereğince Üniversitemiz Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesinde Fakülte Sekreteri olarak görev yapan Kemal KORKMAZ’ın, asaleten Genel Sekreter Yardımcısı kadrosuna atanmasına ve Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verildi.

3- Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Recep KÜLCÜ’nün hazırlamış olduğu “Türk Çadırındaki Büyük Gizem” adlı kitabın bilimsel ve hukuki sorumluluğu yazarların kendisine ait olmak kaydıyla kendi imkânları ile basılmasına ve sözü edilen kitabın basıldıktan sonra Üniversitemiz Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığına bir adet verilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

4- Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda öğretim üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Bilgehan İlker HARMAN'ın ilgili kanun hükmü gereğince Göller Bölgesi Teknokentinde, PROAKTİFSU Mühendislik Danışmanlık Analiz San. ve Tic. Ltd. Şirketinde mesai saatleri dışında ve hafta sonları olmak üzere, 20 Ekim 2018 ile 20 Ekim 2019 tarihleri arasında 1 (bir) yıllığına görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

Yayın Tarihi: 9.10.2018
Yayınlayan: ISUBÜ