Senato Kararları Top. No: 8

Toplantı Tarihi:01/10/2018

Toplantı No     :8

1- Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma, Atama ve Yükseltilme Kriterlerinin ekteki şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi.

2- Üniversitemiz Yönetim Kurulu profesör temsilcisi olarak görev yapmak üzere Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Yusuf UÇAR’ın ve Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Abdullah DİLER’in 01.10.2018 tarihinden itibaren 4 (dört) yıl süre ile seçilmelerine oy birliği ile karar verildi.

3- Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliğinin ekteki şekli ile kabulüne oy birliği ile karar verildi.

4- Üniversitemiz Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi isminin Ziraat Fakültesi olarak değiştirilmesine ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına oy birliği ile karar verildi.

5- Üniversitemiz Yenişarbademli Meslek Yüksekokuluna 100 (yüz) kişilik konferans salonu yapım işini üstlenip yüksekokul ve öğrencilerin hizmetine sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa ÜNAL’a yapmış olduğu katkılardan dolayı Toplumsal Katkı Ödülü verilmesine oy birliği ile karar verildi.

6- Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü isminin “Makine Mühendisliği Bölümü” olarak değiştirilmesine ve Makine ve İmalat Mühendisliği Bölümünün kapatılmasının uygunluğunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına oy birliği ile karar verildi.

7- Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Coğrafi Bilgi Sistemleri I. Öğretim Programına 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında 40 (kırk) öğrenci alınmasına ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına oy birliği ile karar verildi.

8- Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bilgi Güvenliği Teknolojisi I. Öğretim Programına 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında 40 (kırk) öğrenci alınmasına ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına oy birliği ile karar verildi.

9- Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümünde halen açık olan ancak şu ana kadar hiç öğrenci alımı yapılmayan Yaşlı Bakımı Programının kapatılmasını, yerine aynı bölüm altında bulunan Evde Hasta Bakımı I. Öğretim Programının açılarak 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında 40 (kırk) öğrenci alınmasına ve Yaşlı Bakımı Programındaki mevcut üç öğretim elemanının Evde Hasta Bakımı Programına aktarılmasına ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına oy birliği ile karar verildi.

10- Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Yönergesinin birimden geldiği şekli ile kabulüne oy birliği ile karar verildi.

Yayın Tarihi: 1.10.2018
Okunma Sayısı: 1911