ISUBÜ'de 75 Program Yüzde 100 Doluluk Oranına Ulaştı

ÖSYM tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla ISUBÜ bünyesindeki bölümlerin doluluk oranları da belli oldu. YKS sonuçlarına göre ISUBÜ’deki bölümlerin doluluk oranı yüzde 77.18 oldu. Toplamda 75 programın kontenjanları tamamen doldu.

Yerleştirme sonuçlarına göre kontenjanlarının tamamı dolan lisans ve ön lisans programları şu şekilde;

Teknoloji Fakültesi: Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İÖ), İnşaat Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği (İÖ), Elektrik-Elektronik Mühendisliği (M.T.O.K.), İnşaat Mühendisliği (M.T.O.K.), Mekatronik Mühendisliği

Aksu Mehmet Süreyya Demiraslan MYO: Bankacılık ve Sigortacılık

Atabey MYO: Bilgisayar Programcılığı, Bitki Koruma, Ormancılık ve Orman Ürünleri, Ormancılık ve Orman Ürünleri (İÖ)

Eğirdir MYO: Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Aşçılık (İÖ)