Senirkent MYO'da İlk Ders Rektörümüz' den

Senirkent MYO da yapılan Akademik yıl açılış programına, Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim DİLER, Özel Kalem müdürü Öğr. Gör. Ahmet Aydın, Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, ilçe daire müdürleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldılar. Okul Müdürü Prof. Dr. Metin Davraz açılış konuşmasın da " Kökleri eski olan bir üniversitenin yeni heyecanını yaşıyoruz. İlkdefa akademik açılışımıza Rektörümüzün bizi yalnız bırakmayarak, şuan aramızda olması heyecanımızı bir kat daha artırdı" Dedi. Ayrıca okulun fiziki durumu, akademik ve idari personelle ilgili bilgiler verdi. Açılışa katılan Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, " Okulun var olan birtakım ihtiyaçlarını karşılamak için yardımcı olacağını" belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim DİLER konuşmasında " Meslek Yüksekokullarının, ülkemizin geleceği açısından önemli bir yere sahip olduğunu, bunun içinde öğrencilere siz bizim geleceğimizsiniz. Kendinizi iyi yetiştirin, ailenizin ve Okulunuzun kıymetini iyi bilin" diyerek, 2018- 2019 Akademik Yılın hayırlara vesile olmasını temenni ederek, akademik ve idari personele başarılar diledi.

Yayın Tarihi: 25.10.2018
Yayınlayan: ISUBU Basın