Tarım ve Hayvancılık Fuarında Yerimizi Aldık

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültemiz 1-4 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenen 14. Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na Isparta Gökkubbe Fuar alanında stant açarak yerimizi aldık. Fuar da, traktör firmaları, fide ve fidan üreticileri, damla sulama sistemleri, ambalaj ve paketleme sistemleri, hayvancılık, süt sağım makine ve sistemleri, meyvecilik ve tarımsal yayım konularında uzman firmalar katılım gösterdiler.

Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi olarak, çiftçilerimize, fuara iştirak eden firmalara ve ziyaretçilere bilimsel metotlarla Tarımsal faaliyetleri destekleme konusunda bilgi aktarımında bulunduk. Fuar da geleneksel metotlarla bilimsel verileri birleştirerek daha verimli, daha rantabl sonuçlar elde edebilmenin danışmanlığını yaptık.

Fuarı ziyarete gelen TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu, standımızı ziyaret ederek Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Nurhan Yıldırım'a, Fuara katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Yayın Tarihi: 3.11.2018
Yayınlayan: ISUBU Basın