Rektör Diler’den İlk Ders

Üniversitemiz Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni düzenlendi.

Törene Sütçüler Kaymakamı Mubin DEMİRKIRAN, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan ÜRE, İlçe Emniyet Müdürü Zübeyir KARAKOÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa DANIŞMAN, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim DİLER; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa TELCİ, Daire Amirleri, Öğretim Elemanları ve Öğrenciler katıldı.

Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Güvenç NEGİZ açılış konuşmasında meslek yüksekokulunun tanıtımı ve yüksekokulun ilçede üstlendiği sosyal ve kültürel sorumluklarla ilgili faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, gelecekte de ilçe ve öğrenciler için güçlü akademi ve idari kadrosuyla hizmet etmeye devam edecekleri belirtti.

İlçe kaymakamı Mubin DEMİRKIRAN konuşmasından Sütçüler ilçesinin doğal kaynaklarından ve muhakkak gezilmesi gereken bir yer olduğundan ve sosyal anlamda yüksekokulun önemli bir görevleri olduğundan bahsetti.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim DİLER, konuşmasında, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerini ileterek Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin önemli bir kısmını meslek yüksekokullarının oluşturduğunu, gerek meslek yüksekokulları gerekse diğer birimlerin üzerinde önemli çalışmaların yapıldığı dile getir.  Üniversite eğitim öğretiminde sektör ve akademik hayatın birlikteliğini sağlayacak bir model üzerinden çalışıldığını ve bu modelin hayata geçirildiği zaman tüm üniversitelere örnek olacağını belirtti.

Daha sonra Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim DİLER yüksekokul öğrencileri ile sorunları ve istekleri konusunda bir sohbet gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 9.11.2018
Yayınlayan: ISUBU Basın