Tarım Bilimleri Ve Teknolojileri Fakültesi Akademik Yıl Açılışı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Akademik kurulu fakülte konferans salonunda gerçekleştirildi. Akademik yıl açılışına Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İbrahim DİLER, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin FAKİR, Prof. Dr. İsa TELCİ, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül KUBİLAY, Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz ÖZEL ve akademisyenler katıldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından akademik kurula geçildi. Açılış konuşmasında Fakülte Dekanı Prof. Dr. Adnan Nurhan Yıldırım, fakültenin idari ve akademik personelle ilgili bilgilerin yanısıra, yapılan akademik çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim DİLER, akademisyenlere hitabında Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin vizyonu ve misyonu hakkında bilgi vererek, üniversitenin Isparta kamuoyu ve Türkiye nezdinde üstlendiği misyonun önemini belirtti. Yeni akademik yılın hayırlara vesile olmasını temenni ederek, başarılar diledi.

Yayın Tarihi: 12.11.2018
Yayınlayan: ISUBU Basın