Aksu Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine Oryantasyon Toplantısı Düzenlendi

Aksu Meslek Yüksekokulu’na bu yıl kayıt yaptıran öğrencilerimizin ilçeye ve üniversite yaşamına uyum sağlamalarını kolaylaştırmak amacıyla okulumuz konferans salonunda oryantasyon toplantısı yapıldı.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Seval BAHADIR KOCA hocamızın konuşmasıyla başlayan toplantı, Kaymakam adına Yazı İşleri Müdürü İbrahim BÜLBÜL, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Ayşe KARAMAN, İlçe Belediye Başkanı Ali KAYA, İlçe Jandarma Komutanı adına Başçavuş Fahri ARSLAN, İlçe Özel İdare Müdürü Sinan ALTUNAY, Milli Eğitim Müdürü Halit ÖZDAMAR ve öğrencilerimizin tanışması ile devam etti.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Ayşe KARAMAN, ilçede ikamet eden öğrencilerimize, ilgili yönetmelik kapsamında, kömür ve giyim yardımı yapıldığı bilgisini verdi.

Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İbrahim BÜLBÜL, kaymakamlığın yüksekokulumuz öğrencilerimize sosyal, kültürel ve sportif gezi etkinlikleri planladığını, İlçe Belediye Başkanı Ali KAYA, en yakın zamanda Eğirdir-Aksu ilçeleri arasında gece makul bir saati kapsayacak şekilde ulaşım sağlayacağı sözünü verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit ÖZDAMAR, Halk Eğitim Bünyesinde ve öğrencilerimize katkı sağlayabilecek kurslar konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdi. İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan Başçavuş Fahri ARSLAN, öğrencilerimize, mezuniyet sonrasında tercih ettikleri taktirde, Türk Silahlı Kuvvetleri personeli olmak için izleyebilecekleri prosedür konusunda tavsiyelerde bulundu. Oryantasyon toplantısı, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisi ve başarı dilekleriyle son buldu.

Yayın Tarihi: 6.12.2018