Türkiye Mesleki ve Sosyal Bilimler Dergisi’nin ilk sayısı yayımlandı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Yalvaç Meslek Yüksekokulu tarafından yönetilen Türkiye Mesleki ve Sosyal Bilimler Dergisi (Journal of Vocational and Social Sciences of Turkey-JOVOSST)’nin ilk sayısı yayımlandı. Altı makalenin yayımlandığı derginin ikinci sayısının 2019 Kasım ayında yayımlanacağı ve makale kabulü ile değerlendirmelerinin sürdüğü kaydedildi.

Türkiye Mesleki ve Sosyal Bilimler Dergisi, yapılacak çalışmalarla, mesleki ve sosyal bilimler alanlarına bilimsel katkıda bulunmayı ve böylece bilimsel alanın gelişimini sağlamayı amaçlıyor. Yılda iki kez yayımlanan dergide mesleki ve sosyal bilimler alanları ile ilgili tüm konularda Türkçe ve İngilizce makale kabul ediliyor.

Derginin ilk sayısını aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz:

Yayın Tarihi: 26.8.2019