study@isubu

ÖĞRETİM ELEMANI ALIM NİHAİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

01 Ağustos 2019 tarihli ve 30849 sayılı Resmî Gazetede yayımlanan Üniversitemizin çeşitli birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin ilgili maddelerine göre aşağıda Nihai Değerlendirme Sonuçları ilan edilen öğretim elemanı kadrolarına atanmaya hak kazanan adaylarımızın persdb.isparta.edu.tr internet adresinde DÖKÜMAN ARŞİVİ bölümünde Kullanılan Formlar (Akademik)da bulunan “Öğretim Görevlisi / Araştırma Görevlisi Kadrolarına Atanma Dilekçesini ekleriyle birlikte atanmaya hak kazandığı Fakülteye/Yüksekokula/Meslek Yüksekokuluna 18 Eylül 2019Çarşamba günü mesai bitimine kadar teslim etmesi gerekmektedir.

Atanmaya hak kazanılan kadronun bulunduğu Fakülteye/Yüksekokula/Meslek Yüksekokuluna zamanında yapılmayan başvurular ile eksik bilgi ve belgeyle veya gerçeğe aykırı belgelerle yapılan başvurular işleme alınmayacaktır.

İstenilen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmayacaktır. Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu kişiler hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Tarım Bilimleri ve Tek. Fak Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü 5

Tarım Bilimleri ve Tek. Fak. Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Tarımsal Biyoteknoloji 6

Tarım Bilimleri ve Tek. Fak. Tarım Ekonomisi Bölümü  Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü 7

Orman Fakültesi Orman Mühendisliği