ORMA, ORKAV ve GÖLTAŞ şirketleri ile Üniversitemiz Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Koordinatörlüğü Ofisi arasında yapılan anlaşma gereğince Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Mekatronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Orman Mühendisliği, Orman Endüstri Mühendisliği ve Ziraat Mühendisliği bölümlerinden alttan dersi olmayan son sınıf lisans veya yüksek lisans öğrencisi olan birer kişi 01.11.2019-31.05.2020 tarihleri arasında haftada iki gün çalıştırılmak üzere kısmi zamanlı olarak ilgili şirketlerde istihdam edilecektir. İlgilenen öğrencilerimizin şirketlerin mülakatlarına katılabilmesi için kariyer@isparta.edu.tr adresine fotoğraflı özgeçmişlerini ve öğrenci transkriptini 7 Ekim 2019 tarihine kadar göndermeleri rica olunur. Mülakat tarihleri ve Mülakat yeri başvuru yapanların elektronik posta adreslerine ilerleyen bir tarihte bildirilecektir.

Yayın Tarihi: 1.10.2019