study@isubu

İŞKUR, İş Kulübü Sertifikalı Eğitimi

Türkiye iş Kurumu İŞKUR, bünyesinde yer alan İş kulübü tarafından  öğrencilerimizin "İş Arama Becerilerini Geliştirilmesi" başlığı altında özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri, iş arama kanallarını kullanma gibi konularda ücretsiz, sertifikalı eğitim verilecektir.
İlgi gösteren en az 12 son sınıf öğrencisi olan grupların planlaması için Meslek Yüksek Okulu  Müdürü/ Fakülte Dekanı Öğretim Elemanlarımızın İŞKUR il müdürlüğünde  görevli iş ve meslek danışmanı Alper ERDİK ile email yoluyla  alper.erdik@iskur.gov.tr adresinden temasa geçmeleri rica olunur.

Not: İş kulübü danışman ve uzmanları eğitimler için iş ve meslek danışmanları planlanan tarihte meslek yüksek /dekanlığınıza gelebilir veya öğrenciler İŞKUR il müdürlüğünde yer alan üniversitemize tahsisli alanda eğitim alabilirler.

Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Koordinatörlüğü

Yayın Tarihi: 10.10.2019