03 Eylül 2020 Tarihli Sözleşmeli Personel Alımı İlanı Başvuru Sonuçları

(18.09.2020)

Üniversitemiz Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın ek 2’nci maddesinin (b) fıkrasına göre 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu sırası esas alınmak suretiyle 03/09/2020 tarihli ve 31233 sayılı Resmî Gazete’de, Hürriyet Gazetesinde ve Üniversitemiz resmi web sitesinde yayımlanan 11 adet sözleşmeli personel başvuru sonuçlarına aşağıdaki ilgili bağlantılardan ulaşılabilir.

Başvuru sonuçlarına göre asil olarak atanmaya hak kazanan adaylar https://ik.isparta.edu.tr adresine aşağıda istenilen belgeleri 02 Ekim 2020 tarihi mesai bitimine kadar yüklemeleri gerekmektedir. Süresi içinde istenilen evrakları sisteme yüklemeyen ya da eksik yükleyenler haklarından feragat etmiş sayılacaktır.

Büro Personeli 1 (önlisans)    Başvuru sonuçları için tıklayınız.

Büro Personeli 2 (önlisans)    Başvuru sonuçları için tıklayınız.

Büro Personeli 3 (lisans)        Başvuru sonuçları için tıklayınız.

Büro Personeli 4 (lisans)        Başvuru sonuçları için tıklayınız.

Büro Personeli 5 (önlisans)    Başvuru sonuçları için tıklayınız.

Laborant 6 (önlisans)  Başvuru sonuçları için tıklayınız.

Laborant 7 (önlisans)  Başvuru sonuçları için tıklayınız.

Tekniker 8 (önlisans)  Başvuru sonuçları için tıklayınız.

Not:Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İSTENİLEN BELGELER

1- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2- Diploma veya Mezuniyet Belgesi

3- Sağlık Raporu (Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmaması) Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzman hekimlerinden alınması gerekmektedir.

4- Adli Sicil Kayıt Belgesi (Cumhuriyet Savcılığı veya e-devlet sayfasından evrak teslim tarihinden en fazla 1 ay önce alınmış),

5- Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için-Askerlik Şubesinden veya e-devlet sayfasından alınmış olmalıdır.),

6- Vesikalık Fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş.),

7- SGK Hizmet Dökümü (e-devlet üzerinden alınabilir.)

NOTLAR:

1) Evrakların incelenmesi sonucunda atanacak adaylara https://ik.isparta.edu.tr adresinde beyan edilen yazışma adresine sözleşme imzalamak üzere davet yazısı gönderilecektir.

2) Evrak yüklemeyi sadece asil olarak kazanan adaylar yapacaktır. Yedek adaylar göreve çağrıldığı takdirde evrak teslimi yapacaklardır.

3) Ataması yapılamayanların yerine ilan sırasına göre yedek adaylar yazı ile çağrılacaktır.

Evrak Yükleme Tarihi        : 18 Eylül 2020 Cuma Günü

Son Evrak Yükleme Tarihi : 02 Ekim 2020 Cuma günü (mesai bitimine kadar 17:30)

Yayın Tarihi: 18.9.2020
Yayınlayan: MEDYAMER