22.12.2020 tarihli ve 31342 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Üniversitemizin çeşitli birimlerine alınacak öğretim elemanı alımı ilanına başvuru yapanların ön değerlendirme sonuç listeleri aşağıdadır. Adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır. Duyurulur.

İlan Sıra No 21- Keçiborlu Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Uçak Teknolojisi Programı Sonuç Listesi için tıklayınız.

İlan Sıra No 22- Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı Sonuç Listesi için tıklayınız.

İlan Sıra No 23- Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı (Uzaktan Öğretim) Sonuç Listesi için tıklayınız.

İlan Sıra No 24- Gelendost Meslek Yüksekokulu Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Maliye Programı Sonuç Listesi için tıklayınız.

İlan Sıra No 25- Rektörlük (Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevlendirilmek üzere) Sonuç Listesi için tıklayınız.

İlan Sıra No 26- Rektörlük (Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevlendirilmek üzere) (KD-5) Sonuç Listesi için tıklayınız.

İlan Sıra No 27- Rektörlük (Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevlendirilmek üzere) (KD-1) Sonuç Listesi için tıklayınız.

İlan Sıra No 28- Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Yapay Zeka Anabilim Dalı Sonuç Listesi için tıklayınız.

İlan Sıra No 29- Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Anabilim Dalı Sonuç Listesi için tıklayınız.

İlan Sıra No 30- Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Hayvansal Biyoteknoloji Anabilim Dalı Sonuç Listesi için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 7.1.2021
Okunma Sayısı: 1967