22.12.2020 tarihli ve 31342 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Üniversitemizin çeşitli birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin” ilgili maddelerine göre aşağıda Nihai Değerlendirme Sonuçları ilan edilen öğretim elemanı kadrolarına atanmaya hak kazanan adaylarımızın “persdb.isparta.edu.tr” internet adresinde “DÖKÜMAN ARŞİVİ” bölümünde “Kullanılan Formlar (Akademik)”da bulunan “Öğretim Görevlisi / Araştırma Görevlisi Kadrolarına Atanma Dilekçesi”ni ekleriyle birlikte atanmaya hak kazandığı Fakülteye/Meslek Yüksekokuluna 27.01.2021 Çarşamba günü mesai bitimine kadar teslim etmesi gerekmektedir (Rektörlük kadrosuna atanmaya hak kazanan adayın Personel Daire Başkanlığına teslim etmesi gerekmektedir).

Atanmaya hak kazanılan kadronun bulunduğu Rektörlük/Fakülteye/Meslek Yüksekokuluna zamanında yapılmayan başvurular ile eksik bilgi ve belgeyle veya gerçeğe aykırı belgelerle yapılan başvurular işleme alınmayacaktır.

İstenilen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmayacaktır. Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu kişiler hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır. Duyurulur.

İlan Sıra No 21- Keçiborlu Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Uçak Teknolojisi Programı Nihai değerlendirme listesi için tıklayınız.

İlan Sıra No 22- Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı Nihai değerlendirme listesi için tıklayınız.

İlan Sıra No 23- Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı (Uzaktan Öğretim) Nihai değerlendirme listesi için tıklayınız.

İlan Sıra No 24- Gelendost Meslek Yüksekokulu Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Maliye Programı Nihai değerlendirme listesi için tıklayınız.

İlan Sıra No 25- Rektörlük (Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevlendirilmek üzere) Nihai değerlendirme listesi için tıklayınız.

İlan Sıra No 26- Rektörlük (Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevlendirilmek üzere) (KD-5) Nihai değerlendirme listesi için tıklayınız.

İlan Sıra No 27- Rektörlük (Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevlendirilmek üzere) (KD-1) Nihai değerlendirme listesi için tıklayınız.

İlan Sıra No 28- Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Yapay Zeka Anabilim Dalı Nihai değerlendirme listesi için tıklayınız.

İlan Sıra No 29- Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Anabilim Dalı Nihai değerlendirme listesi için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 12.1.2021
Yayınlayan: MEDYAMER