Üniversitemiz 19 Şubat 2021 tarihli 65 sayılı Senato kararındaki aşağıdaki maddeye göre derslerin hibrit(karma) eğitime açılması sonucu belirlenmiştir.
Öğrenci tercihine açılacak dersleri tercih edecek öğrenci sayısı 10 un altında ise yarısı, 10 ile 30 arasında ise en az 10, 31 ve üzerinde ise en az 15 öğrencinin tercih etmesi durumunda yüz yüze öğretime açılacaktır. Bu sayılar dışında dersler uzaktan öğretim metodu ile yapılmaya devam edilecektir. Yüz yüze açılacak dersler tercih işlemleri bittikten sonra eğitim-öğretimin ilk haftası açıklanacaktır.

Yurt-Kur dan alınan bilgiye göre;
Yüz yüze eğitim için gelecek öğrencilerimiz başvurmaları halinde yurtlarda misafir edilebilecektir.

2020–2021 Bahar yarıyılında HİBRİT(KARMA)  Eğitim için seçilen derslerin öğrenci tercihleri sonucu açılma durumu için tıklayınız.
Yayın Tarihi: 1.3.2021
Yayınlayan: MEDYAMER