2020/21 Bahar Döneminde Yüzyüze Eğitim için ders tercihinde bulunan öğrencilerimizin DİKKATİNE...
"İçişleri Bakanlığının 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü itibari ile başlayacak kademeli normalleşme süresince uygulanacak tedbirler kapsamında Üniversitemizde 2020-2021 Bahar dönemi ile birlikte tercihe bağlı yüzyüze eğitimin verildiği derslerde öğretim şekli dönem sonuna kadar tercihe bağlı yüzyüze öğretim yöntemi ile sürdürülecektir.
Yüzyüze öğretim için ders tercihinde bulunan  öğrencilerimiz tercih ettikleri derslere katılımları halinde dersler yüzyüze  yapılmaya devam edecektir.
Öğrencilerimiz ilgili derslerin Öğretim Üye/Elemanları ile iletişime geçerek dönem sonuna kadar sürecin planlamasını birlikte yapabilirler."
Yayın Tarihi: 16.5.2021
Yayınlayan: Medyamer