Merkez yerleşke ve dışındaki noktalarda yemek hizmeti
Merkez yerleşkede yemek yemek isteyen öğrencilerimiz

internet adresi üzerinden "Hesaba Para Yükleme", "Haftalık Yemek Fişi Alışı" ve "Yemek Salonu Rezervasyon" işlemlerini yapabilmektedirler.

Öğrencilerimiz yemek hizmetinden aşağıdaki hususları dikkate alarak yararlanabilirler.

1- Yemek hizmeti 11:00 ile 14:00 saatleri arasında verilmektedir.
2- Yemekhaneye gitmeden önce mutlaka hizmet alacakları salon ve servis saati dilimini seçerek rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir.
3- Yemek hizmeti verilen salonların girişinde turnike sistemleri olduğundan dolayı, öğrencilerimizin öğrenci kartlarını yanında bulundurmaları gerekmektedir.
4- Günlük olarak yemek yemek isteyen öğrenciler, "Hesap İşlemleri" menüsü altındaki "Para Yükleme" sayfasını kullanarak kredi/debit kart bilgileriyle yemek ücretini ISUBÜ hesaplarına yüklemelidirler.
5- Haftalık olarak yemek yemek isteyen öğrenciler, "Yemekhane İşlemleri" menüsü altındaki "Haftalık Fiş Alış" sayfasını kullanarak kredi/debit kart bilgileriyle yemek fişi almalıdırlar.

Merkez yerleşke dışındaki yemek hizmeti verilen salonlarda yemek yemek isteyen öğrencilerimiz ise

internet adresi üzerinden işlem yapmaları gerekmektedir.
https://sksdb.isparta.edu.tr/tr/haber/yemek-rezervasyon-sistemi-kullanim-kilavuzu-26607h.html adresinde "Yemek Rezervasyon Sistemi Kullanım Kılavuzu" yer almaktadır.

Yayın Tarihi: 27.9.2021
Yayınlayan: ISUBU Basın