Eğirdir MYO TÜBİTAK 4004 Projesi Katılımcılarıdan SDÜ’ye Ziyaret

Proje yürütücülüğünü Eğirdir Meslek Yüksekokulunun yaptığı “TÜBİTAK-4004” projesinin katılımcıları SDÜ’yü ziyaret ettti.

“Sağlıklı Gıdalara Yeşil Işık, Çevre Kirliliğine Kırmızı Işık” adlı projenin katılımcı öğrencileri, proje yürütücüsü Eğirdir MYO öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sezen Coşkun ve araştırmacı Doç. Dr. Havva Nilgün Budak göztiminde ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Proje katılımcısı Isparta Yılmaz Şener İlkokulu öğrencileri, ilk olarak SDÜ Çevre Mühendisliği Laboratuvarlarını gezdi. Laboratuvarda saf su üretim, jar testi, çekerocak havalandırma, PH ve iletkenlik ölçümü cihazları konularında öğrencilere bilgi verildi.

Katılımcı öğrenciler daha sonra SDÜ Bilgi Merkezini gezerek bilgi aldılar ve 20 dakika süre ile kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiler.

Yayın Tarihi: 10.1.2019