ISUBÜ'de Kadınlar Günü Kutlamaları

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde çalışan kadın Personellerimize yönelik Kadınlar Günü kutlamaları düzenlendi. Kutlamalarda kadın çalışanlarımıza hediye ve ikramlarda bulunuldu.

Kadınlar Günü Dolayısı ile ilçelerimizdeki Meslek Yüksekokullarında etkinliklerde bulunuldu. Gönen Meslek Yüksekokulumuzda Şule Tola'nın sunumu ile gerçekleşen konferansa Rektörümüz Prof.Dr. İbrahim Diler ve Üniversite yönetimi de katıldılar.

Eğirdir İlçemizde Rektörümüz Prof.Dr. İbrahim Diler'in hazırlattığı çiçekler Eğirdir MYO Müdürü Öğr.Gör. Mustafa Gök tarafından Eğirdir Huzurevi sakinmlerine, Emniyet ve Jandarma Kadın çalışanlarına takdim edildi.

Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof.Dr. Ahmet Kabul Okul bünyesinde çalışana kadınların günün çiçeklerle kutladı. Yalvaç MYO'da ise Kadınlar Günü dolayısı ile kadın çalışanlar bir araya geldiler.

Üniversitemiz bünyesinde birçok farklı etkinlik ile kadına verilen önem vurgulandı.

Eğirdir MYO Etkinlik Fotoğrafları

Teknik Bilimler MYO Etkinlik Fotoğrafları