bir fikrim var
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi

Eğirdir MYO'da “Aşçılık ve Gastronomi” Söyleşisi

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencilerine yönelik Çarşamba günü saat 14.00’da “Aşçılık ve Gastronomi ” üzerine söyleşi düzenlendi.

Söyleşide Aşçılık programı ilk mezunlarından Rixos Premium Belek Otelde Demi Chef  olarak görev yapan Merve Süllü ve Demi Chef Ahmet Orkun Süllü bilgi ve tecrübelerini öğrencilere aktardı.

Söyleşiye Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü akademik personeli ve öğrencileri katıldı. Söyleşi sonunda katılımcılara Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Duman tarafından teşekkür edilerek; teşekkür belgesi takdim edildi.

Yayın Tarihi: 8.3.2019
Okunma Sayısı: 371
Yayınlayan: ISUBÜ Basın
Yukarı çık