bir fikrim var
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi

Yalvaç MYO Aşçılık Programında Üç Madalya kazandı

Yalvaç Myo Aşçılık Programı 2. sınıf öğrencimiz Serhat Doğramacı, Fethiye'de gerçekleştirilen yarışmada makarna dalında altın, ana yemek ve tatlı dalında bronz olmak üzere toplamda üç madalya kazandı.

 Makarna: pancarli ravioli, ezine peynirli ispanak sote, taze dag kekigi, kremali ev yapimi limoncello sosu, portakal espuma. Ana yemek: tavada muhurlenmis levrek fileto, kirmizi sarapli nar sosu, izgara kayisi ve mevsim sebzeleri. Tatli: Keci ve krem peynirli cheese cake, caramel tuile, frambuaz sosu ve cikolata mousse. Öğrencilerimize  başarılarının devamını dileriz.

Yayın Tarihi: 14.3.2019
Okunma Sayısı: 154
Yayınlayan: ISUBÜ Basın
Yukarı çık