Gönen Meslek Yüksekokulu'nda 2. Kariyer Günleri Etkinliği Düzenlendi

Gönen Meslek Yüksekokulu’nda bu yıl 2.si düzenlenen ve artık geleneksel olması planlanan  “Kariyer Günleri” etkinliği oldukça verimli bir şekilde tamamlandı. Yapılan etkinlikle öğrenciler eğitim süreleri sonunda kendilerini iş hayatına hazırlama imkânına sahip oldular. Üç oturumda düzenlenen etkinlikle öğrencilerin geleceğe hazırlanmaları, kariyer yapmış mezun öğrencilerle biraraya getirilerek onların tecrübelerinden yararlanmaları ve motivasyonlarını arttırmaları amaçlandı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sayın Kıyas KAYAALP, açılış konuşmasında etkinliğin önemini ve öğrencilerin ne kadar değerli olduklarını vurguladı. Onları geleceğe hazırlamak için tüm samimiyetiyle çalıştıklarını belirtti.

Etkinliğe katılım gösteren Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Genel Sekreteri Sayın Sefer KUTLU ve İŞKUR İl Müdürü Sayın Gürsel ÖKSÜZ etkinlikte açılış konuşmasının ardından söz alarak önemli katkılarda bulundular.

Etkinliğin 1. oturumunda: İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları Hüseyin YEŞİLYURT ve Şakir DEMİR “İş Arama Becerileri” konu başlıklı konuşmalarının ardından İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Alper ERDİK “İşbaşı Eğitim Programları” konu başlıklı konuşmalarını yaptılar.

2. oturumda: 32 Net Çağrı Merkezi Operasyon Müdürü Gökhan GÖRÜCÜ, Takım Liderleri Hatice SERTKAYA ve Erdi TİVER konuşmalarını yaptılar.

3.oturumda ise: QNB Finansbank Körfez İzmit Şubesi Şube Müdür Yardımcısı Serap KAHRAMAN ve Isparta Ramada Otel Muhasebe Müdürü Kübra ERDAL ÖZTAŞ öğrencilerle iş hayatında edindikleri deneyimleri paylaştılar.

Etkinliğin sonunda konuşmacılara katkılarından dolayı teşekkür edilerek çeşitli hediyeler verilirken; katılım gösteren öğrencilere ise İŞKUR tarafından katılım sertifikaları verildi.

Yayın Tarihi: 20.3.2019