Turizm Fakültesinde Titanic Hotels Group-Öğrenci Kariyer Buluşması: GELECEK SENSİN

Turizm Fakültesi öğrencilerine yönelik eğitim ve kariyer çalışması düzenlendi. 27 Mart 2019 Çarşamba günü Antalya, Bodrum, İstanbul ve Almanya Berlin’de faaliyet gösteren Titanic otellerinin insan kaynakları yöneticileri Erkut Dalkıran ve Fatih Baycan’ın yönetiminde 11 kişilik çalışma ekibi Turizm Fakültesi’ni ziyaret etti. Turizm İşletmeciliği öğrencilerine “Gelecek Sensin” mottosuyla farklı şehirlerdeki otellerinde kariyer olanakları sunarak genel bilgilendirme yapıldı. Turizm Fakültesi’nin yeni eğitim modeline destek vermek istediklerini ve iş-çözüm ortağı olarak katkı sağlayacaklarını ifade eden Titanic Hotels Group insan kaynakları yönetim ekibi öğrencilere farklı şehirlerdeki tesislerinde çalışma olanakları sundu.

Yayın Tarihi: 28.3.2019