Isparta MYO “III. Workshop: Bankacılık ve Sigortacılık Günleri” Etkinliği

Isparta Meslek Yüksekokulu, Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü tarafından düzenlenen “III. Workshop: Bankacılık ve Sigortacılık Günleri” 17-18 Nisan 2019 tarihlerinde ISUBÜ Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilecektir.

Etkinliğin amacı sektör temsilcileri ile öğrencileri bir araya getirerek workshop tekniğiyle öğrencilerin sektör hakkında merak ettikleri deneyimleri ve yapmak istedikleri mesleklerin detaylarını öğrenmelerini sağlamaktır. “III. Workshop: Bankacılık ve Sigortacılık Günlerinin” 17 Nisan tarihinde “Ticari Bankalar” ve “Katılım Bankaları” temalı iki oturum şeklinde, 18 Nisan tarihinde “Kişisel Sigorta Acenteleri” ve “Kurumsal Sigorta Şirketi Bölge Müdürlüğü” temalı iki oturum olmak üzere dört oturum şeklinde yapılması planlanmıştır.

Etkinliğimize tüm öğrenciler ve öğretim elemanları davetlidir.

Yayın Tarihi: 8.4.2019