Eğirdir MYO’da Yurt Dışı Eğitim ve Kariyer Konferansı Düzenlendi

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencilerine yurtdışında staj, maaşlı Kariyer ve yabancı dil eğitimi danışmanlığı hakkında Worldwide Career Center Yurt Dışı Eğitim Danışmanlıktan Mustafa Üzer bilgiler verdi.

Üzer Turizm Otelcilik veya Aşçılık alanlarından üniversite mezunu genç turizmci ve aşçılar için Amerika’da 5 Yıldızlı Otellerde Uluslararası Zincir ( Hilton, Sheraton, ST Regis, Ritz Carlton, Marriott vb ) veya Michelin Star veya Fine Dining Restaurantlarda maaşlı staj olanaklarının yanı sıra İngilizce seviyesi ve iş deneyimi uygun olan aşçılar için Yeni Zelanda ve Avrupa River Cruise şirketlerinde maaşlı iş yerleştirmeleri de yapmaktayız dedi.

Daha sonra Öğrencilerin sorularını cevaplayan Üzer kültürel farklılıkların bireylerin yaşamında önemli deneyimler oluşturacağını ve kişisel gelişime önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

Yayın Tarihi: 12.4.2019