Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Teknik bilimler MYO tarafından 7. Proje Sergisi 30 Nisan Salı günü saat 11.30’da Teknik Bilimler MYO bahçesinde düzenlendi. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kabul ve okul Öğretim Elemanlarının organize ettiği geleneksel sergi abüyük beğeni topladı.

Proje Sergisi ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Şahlan, EKK 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, OSB Başkanı Mustafa Karabulut, İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Dekanlar, Meslek Yüksekokulu Müdürleri ile Isparta Meslek Yüksekokulu Kurucu Müdürü Çetin Büyükvanlı ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı.

Açılış konuşmasında ilk olarak söz alan Çetin Büyükvanlı kurumların gelenekleri ile yaşadığını, Proje sergisinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, rektörümüze ve yüksekokul müdürümüze teşekkürlerini ifade etti.

Açılış için söz alan Rektör Diler konuşmasında Çetin Büyükvanlı  hocayı ağabey olarak gördüğünü, bu sektörün duayeni olduğunu, meslek yüksekokulunu 1976’da Isparta’ya kazandırdığını ve bu okulun yıllarca idareciliğini yaptığını söyleyerek, üniversitemiz adına yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ifade etti.

Açılış yapıldıktan sonra, protokol ile birlikte, öğrencilerin yapmış olduğu çalışmaların bulunduğu standlar ziyaret edildi. Öğrencilerden yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi alındı. Öğrenci projeleri büyük beğeni topladı. Türkiye'nin üreten üniversitesi olma yolunda çalışmaların artarak devam edeceği belirtildi.

Proje sergisine şehir protokolünün yanı sıra, şehir dışından Diriliş Ertuğrul Dizisinin Yönetmeni Metin Günay'ın da ziyaretçi olarak katılması sergiye renk kattı.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun kuruluşundan günümüze görev almış müdürlerinin bir araya geldiği Proje sergisinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Proje sergisi, Isparta usulü yemek ikramı sonrasında, öğrencilerin düzenlediği eğlence ile son buldu.

Yayın Tarihi: 30.4.2019