Keçiborlu MYO’da “Alternatif Finansal Sistemler” Konusu Ele Alındı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Keçiborlu Meslek Yüksek Okulu’nda 8 Nisan Çarşamba günü Alternatif finansal sistemler konusunda EminEvim Şirketi’nin Isparta Şube Müdürü Osman Korkusuz konuk oldu.

Mevcut finansal sistemlere alternatif olarak yükselme eğiliminde olan sistemlerden “Katılım Ortaklığı” sistemini öğrencilerimize aktararak bilgilendirmelerde bulundu. Alternatif finansal sistemlerin Türkiye’de yaygınlaştığına dikkat çeken Korkusuz, ilgili sektördeki istihdam olanaklarından da bahsederek öğrencilerimizin ufkunu genişletmesine katkı sağladı.

Konuşma sonunda öğrencilerin sorularını cevapladıktan sonra iş görüşmesi için de öğrencileri şubeye davet etti.

Etkinlik sonunda Osman Korkusuz’a katılımlarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

Yayın Tarihi: 9.5.2019