Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde Bayramlaşma Programı 10 Haziran Pazartesi günü saat 16.30’da Rektörlük binası giriş katında gerçekleşti.

Rektörlük bünyesinde yapılan bayramlaşmaya Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler, Rektör Yardımcıları, Fakülte Dekanları, Yüksekokul Müdürleri, Bölüm Başkanları ile Üniversite Genel Sekreteri, Akademik ve İdari Personel katıldı.

Bayramlaşmada Şarkikaraağaç Turizm Meslek Yüksekokulu, Yalvaç Meslek Yüksekokulu ve Isparta Meslek Yüksekokulu Hocaları ve öğrencileri tarafından hazırlanan sunumlar misafirlere ikram edildi.

Rektör Diler gelecek bayramlara daha güzel günlerde ulaşma temennilerinde bulundu. Tüm personelle tek tek ilgilenen Diler'in iyi dilekleriyle bayramlaşma merasimi sona erdi.

Yayın Tarihi: 10.6.2019