Üniversitemiz Yönetmelik, Yönerge, Usül ve Esaslar ile ilgili kurulan komisyon çalışmalarına devam ediyor.

Üniversitemiz tarafından hazırlanacak olan Mevzuat çalışmalarını incelemek üzere görevlendirilen komisyon, IV. toplantısını 12 Haziran 2019 Çarşamba günü saat 10.00’da Komisyon Başkanı Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İsa TELCİ başkanlığında yaptı. Toplantıda Üniversitemize bağlı birimlerde mezuniyete hak kazanan öğrencilere verilecek olan Önlisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora diplomalarının ve sertifika gibi diğer belgelerin düzenlenmesine ilişkin esasları kapsayan Yönerge taslağı üzerinde çalışmalar yapılarak, toplantıya 13 Haziran 2019 Perşembe günü saat 14.00 de devam etmek üzere ara verildi.

Yayın Tarihi: 13.6.2019