ISUBÜ Rektörü Diler, Kosova’daki temaslarını sürdürüyor

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, 26-30 Ağustos 2019 tarihlerinde gerçekleşecek olan II. ICONST (International Congress on Engineering and Science Technology) Uluslararası Mühendislik ve Bilim Teknolojisi Kongresine katılmak için gittiği Kosova’da ve Makedonya’da çeşitli temaslarda bulunmaya devam ediyor.

ISUBÜ Rektörü Diler, Kosova Cumhuriyeti Kamu İdaresi Bakanı Mahir Yağcılar, Milletvekili Damka Fikrim ve T.C. Prizren Başkonsolos Vekili İsmail Cenk Şen’i makamlarında ziyaret etti. Rektör Diler’e  Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Nevzat Gürlevik ziyaretlerde eşlik ederken yapılan görüşmelerde Kosova`daki Yüksek Öğretim ve YÖS sınavları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Yayın Tarihi: 29.8.2019