Rektör Diler, Kosova’daki son ziyaretini Türkiye Mezunlar Derneği’ne yaptı

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Kosova ve Makedonya’daki temaslarının son gününde Türkiye Mezunlar Derneği’ne ziyarette bulundu. Kosova'da eğitim gören lise öğrencileriyle bir araya gelen Rektör Diler, ISUBÜ’yü ve bölümlerini anlattı, tercih noktasında fikir alış verişinde bulundu.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, “Kosova seyahatimizin son gününde Prizren de bulunan “Türkiye Mezunları Derneği”'nde lise 11.-12. sınıf öğrencileri ile sohbet ettik. Onların eğitime ve geleceğe ilişkin görüşlerini alarak üniversitemizin bölümleri hakkında detaylı bilgiler verdik.” dedi.

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Kosova ve Makedonya’daki temaslarının sona ermesinin ardından yurda dönüş yaptı.

Yayın Tarihi: 2.9.2019