ISUBÜ'den,Kumluca TSO'ya destek ve işbirliği

ISUBÜ yöneticileri ile Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri, bölge tarımı ve sorunları üzerine değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi, birlikte yürütülebilecek konularda işbirlikleri görüşüldü.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler ve beraberindeki heyet, Kumluca (Finike-Demre-Kaş) Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yöneticilerini ziyaret ettiler. ISUBÜ’nün, Kumluca (Finike-Demre-Kaş) TSO ile işbirliği halinde bölge tarımını daha ileriye taşımak için ortak hareket edeceği bildirildi.

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, “Üniversitemiz Proje Geliştirme Koordinatörlüğü organizasyonunda dekanlarımızla birlikte Kumluca (Finike-Demre-Kaş) Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile bölge tarımı ve sorunları üzerine değerlendirme ve işbirliklerini görüştük. Ortak komisyon, çalışmalarına çok yakında başlayacak.” dedi.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 11.9.2019