study@isubu

SDÜ Rektörü Çarıkçı’dan, ISUBÜ Rektörü Diler’e ziyaret

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’i yeni rektörlük binasındaki makamında ziyaret etti.

SDÜ eski Rektörlerinden Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar ve SDÜ Rektörü Çarıkçı'nın, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Diler'i ziyaretleri art arda gelince eski ve yeni Rektörler de bir araya gelmiş oldu.

SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, sabah saatlerinde ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’e nezaket ziyaretinde bulundu. ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Diler, ziyaretlerinden dolayı SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’ya ve SDÜ eski Rektörlerinden Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar’a teşekkür etti.

Ziyaret, SDÜ heyeti ve ISUBÜ heyetinin karşılıklı fikir alışverişi ile son buldu.

Yayın Tarihi: 11.9.2019