study@isubu

Rektör Diler, Üniversite Bünyesinde Bulunan MYO Müdürleri ile İlçe Belediye Başkanlarını Misafir Etti

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, İlçe Belediye Başkanları ve Meslek Yüksekokullarının müdürleri ile bir araya geldi.

ISUBÜ Rektörlük binasında gerçekleşen toplantıya Üniversite yönetimi, İlçe Belediye Başkanları ve ilçelerde eğitim öğretim veren ISUBÜ’ye bağlı Meslek Yüksekokullarının İdarecileri katılım sağladı.

İlçelerde daha kaliteli eğitim ve hizmet verebilmesi için toplantı gerçekleştirildi. Belediye Başkanlarına, MYO’lara verdikleri destekler için teşekkür edildi, işbirliklerinin devam etmesi temennisinde bulunuldu.

Üniversite yönetimi, Belediye Başkanları ve MYO idarecilerinin karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğu toplantı, soru ve görüşlerin ardından sona erdi.

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, İlçe Belediye Başkanlarına ve MYO Müdürlerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 12.9.2019