study@isubu

ISUBÜ olarak, “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz”

İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen 'Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz' kampanyası kapsamında Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlük binası önünde etkinlik düzenlendi.

Öğrencilerin yaya geçitlerinden geçtiği etkinlikte ISUBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yıldız Bolat,  Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi Müdürü Fahri Yorgancılar, ISUBÜ personeli, lise öğrencileri ve polis ekipleri sürücülere broşür dağıttı, yayalara geçiş üstünlüğü tanınmasını istedi.

ISUBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yıldız Bolat ve Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi Okul idarecileri ile öğrenciler, görevli polis ekipleri gözetiminde ellerinde taşıdıkları, ‘Öncelik Yayanın Öncelik Hayatın’ 'Yayalara Yol Ver', Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz', 'Öncelik Yayaların', ‘Yayayım Bu Yolda Ben de Varım’,  ‘Yaya Öncelikli Trafik İçin Elele’ yazılı dövizlerle trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla yaya geçitlerinden geçiş yaptı.

Yayın Tarihi: 2.10.2019