study@isubu

Keçiborlu MYO’dan BORSA İstanbul’a Ziyaret

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Keçiborlu Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan Bankacılık ve Sigortacılık programı öğrencilerimiz ile BORSA İstanbul A.Ş.’ye teknik gezi düzenlendi.

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği tarafından BORSA İstanbul bünyesinde 2 Ekim 2019 Çarşamba tarihinde gerçekleştirilen “Dünya Yatırımcı Haftası, Üniversite Öğrencileri Programı ve Gong Töreni”ne öğrencilerimiz ile katılım sağlandı. Gong Töreni’nin ardından finans sektörünün temsilcilerinden FODER Başkanı Atilla KÖKSAL, Habitat Finansal Bilinç Programı Direktörü Hande YAVAŞÇA ve TKYD Başkanı Mustafa Selim YAZICI tarafından “Bütçe, Birikim ve Yatırım” konulu konferanslar gerçekleştirildi.

Konferansın ardından öğrencilerimiz finansal aracı kuruluşların stantlarını ziyaret etti ve merak ettikleri soruları sordu. Renkli diyalogların gerçekleştirildiği program “Paramı Yönetebiliyorum Atölye Oyunu”  ile sona erdi.

Yayın Tarihi: 3.10.2019
Yayınlayan: ISUBU Basın