study@isubu

Eğirdir MYO'da İlk Ders Etkinliği

ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ EĞİRDİR MESLEK YÜKSEKOKULUNDA İLK DERS ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi  Eğirdir Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Açılışı gerçekleştirildi. İlk Ders, Isparta Belediye Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN tarafından Yüksekokulumuz öğrencilerine verildi. İlk Ders etkinliğine Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim DİLER, Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yıldız BOLAT, Isparta Belediye Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN’in eşi Şadiye BAŞDEĞİRMEN, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar katıldı. İlk Dersin sonunda Isparta Belediye Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim DİLER, Isparta Belediye Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN’e teşekkür ederek çiçek ve plaket takdiminde bulundu. Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, Isparta Belediye Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN’in eşi Şadiye BAŞDEĞİRMEN’e teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Mustafa GÖK, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. İbrahim DİLER’e teşekkür ederek çiçek ve plaket takdiminde bulundu. İlk Ders’in ardından Eğirdir Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Geleneksel Aşure Günü etkinliğine geçildi.

Yayın Tarihi: 4.10.2019