study@isubu

Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler Turizm Fakültesini Ziyaret Etti

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler Turizm Fakültesi'ni ziyaret etti. Akademik ve idari personelin de hazır bulunduğu toplantıda ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler öğrencilerle bir araya geldi. Bu sene ilk öğrencilerini alan Turizm fakültesinin üniversitemiz için öneminden bahseden Rektör Diler, öğrencilere geleceğe yönelik tavsiyelerde bulundu. Diler, ‘Gelecekte hangi mesleği yaparsanız yapın, iyi insan, iyi vatandaş olma özelliklerinizden taviz vermeyin’ dedi. Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Diler, hem öğrencilere hem akademisyenlere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diledi. Program, 2018-2019 eğitim öğretim döneminde okul birincisi olan öğrenciye plaket takdim edilerek sona erdi. Öğrencilerle buluşmanın ardından akademik kurula da katılan Prof. Dr. Diler, Turizm Fakültesi Dekanı Mahmut Demir’den okulla ilgili bilgi aldı.

Yayın Tarihi: 10.10.2019