study@isubu

Rektör Diler, İl Genel Meclisi Toplantısına Katıldı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Rektör Yardımcıları ile birlikte İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin’i makamında ziyaret etti, İl Genel Meclisi Ekim Ayı son toplantısında ISUBÜ hakkında sunum gerçekleştirdi.

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, İl Genel Meclis Üyelerine yaptığı sunumda ISUBÜ’nün hedeflerini anlattı. ISUBÜ hakkında detaylı bilgiler aktaran Rektör Diler, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin ilimize, ülkemize ve Dünya bilimine katkılarından bahsetti.

Prof. Dr. İbrahim Diler, Meclis üyelerinin sorularını da yanıtlarken, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, ikinci üniversitenin Isparta için önemli bir katmadeğer oluşturacağı konusunda hem fikir olduklarını dile getirdiler. Meclis toplantısı hatıra fotoğrafı sonrası sona erdi.

Yayın Tarihi: 11.10.2019