ISUBÜ Teknik Bilimler MYO'da bugün saat: 10.30 da Çalıştay-Eğitim Semineri düzenlendi. Seminere sinema sektörünün önde gelen firması Blackmagic'in Türkiye Distribütör  yetkilileri Alper Camadal ve Cenk İskin katıldı. Teratek firma yetkilisi Ahmet Nas'ın katkısı ile düzenlenen eğitim seminerinde  Alper Camadal ''sinema sistemleri'', Cenk İskin ''tv yayın sistemleri'' üzerinde sunum, bilgilendirme ve çalışmalarda bulundu. "Cinematography, Digital Camera Teknology, Color, Post Production, Editing, Raw Processing" gibi başlıca konuların ele alındığı çalıştay sonrasında öğrenciler Tv ve sinema sektörü hakkında geniş bilgi sahibi oldu.Çalıştay  daha sonra Radyo-Tv Stüdyosunda Uygulamalı olarak akşam saatlerine kadar devam etti.  Sektör ve sektörde  gelişen teknolojiye dair öğrencilerin merak ettiği sorular yanıtlandı.

Yayın Tarihi: 30.11.2019