University4Society Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Temsilcisi Ercan TURGUT ve Akdeniz Üniversitesi Temsilcisi Fatma ESEN liderliğinde Akdeniz Üniversitesi ekibi iş birliği ile 15-16-17 Mayıs'ta gerçekleşen maratonda 117 başvuru alındı etkinlik kapsamında katılımcılar Start-Up Keşif Kanvası, İş Modeli Kanvası ve Sunum eğitimleri alarak aralarında Üniversitemiz akademisyenleri, alanında uzman girişimciler ve MÜSİAD Isparta başkanınında bulunduğu mentorler ile projelerini konuştular. Mentorluk görüşmeleri sırasında üniversitemiz Mekatronik Mühendisliği bölümü öğrencilerinin "SEED" isimli projesi prototipleme desteği alırken 10 proje Uni4Society nin düzenlemiş olduğu içinde katılımcıların projelerini gerçekleştirmeye yönelik adımların bulunduğu hızlandırma programına katılmaya hak kazandı.

Juri sunumunda ilk 3 e giren projeler sırası ile;
1. TinPets-Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
2. ClubbyApp- Akdeniz Üniversitesi
3. MÜCAY- Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
Olmak üzere projelerinin gerçekleşmesi adına desteklerimizin daima yanlarında olduğunu hatırlatmak isteriz.

Bu organizasyonun gerçekleşmesinde desteğini asla esirgemeyen başta rektörümüz Prof. Dr. İbrahim DİLER ve akademik danışmanımız Prof. Dr. Ahmet KABUL olmak üzere üniversite kariyer merkezimiz, Akdeniz Üniversitesi ekibine, topluluklarımızdan Ar-Ge ve İnovasyon Topluluğu ile Genç Girişimciler Topluluğuna teşekkür ederiz.

Uni4Society ISUBU ekibi olarak sağlıklı günlerde yüz yüze etkinliklerde görüşmek dileğiyle katılımcılarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz.
Yayın Tarihi: 20.5.2020
Yayınlayan: MEDYAMER