2018 yılında Süleyman Demirel Üniversitesinden bölünerek kurulan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi kısa süre içerisinde önemli çalışmalara imza attı.

Henüz 2 yıllık bir üniversite olmasına rağmen Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi için ciddi bir memnuniyet bulunuyor.

Öğrencilere yönelik yapılan memnuniyet anketinde üst sıralarda yer alan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu tarafından düzenlenen akademik ve idari personel memnuniyetinde de farkını gösterdi.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 2018 yılında kurulan üniversiteler arasında idari ve akademik personel memnuniyetinde ikinci oldu.

ISUBÜ’nün idari personel memnuniyetindeki oranı yüzde 77,4 olurken, akademik personel memnuniyetindeki oranı ise yüzde 76,4 olarak kayıtlara geçti.
Ayrıca Devlet üniversiteleri arasında idari personel memnuniyet anketinde 17. sırada akademik personel memnuniyet anketinde de 28. sırada yer aldı.

Devlet Memnuniyet Personel Göstergeleri İdari Personel İçin Tıklayınız.

Devlet Memnuniyet Personel Göstergeleri Akademik Personel İçin Tıklayınız.

Yayın Tarihi: 25.8.2020
Yayınlayan: MEDYAMER