Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Öğrencileri “TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları” Finalinde birinci oldu.

TÜBİTAK-BİDEB’ in “Akıllı Şehirler ve Ulaşım”, “Bilgi ve İletişim Teknolojileri” ,“Eğitim", “Enerji ve Çevre”, “Gıda ve Tarım”, “Makine İmalatı ve Otomotiv”, “Sağlık”, “Savunma, Uzay ve Havacılık”, “Sosyal Yenilikçilik ve Girişimcilik” kategorilerinde düzenlediği FİNAL yarışması, 9-10 Eylül 2020 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Teknoloji Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Öğrencileri, “TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı” tarafından düzenlenen “2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları”  FİNAL yarışmasında Birincilik derecesini elde ettiler.

Final yarışmasında dereceye giren projeler TEKNOFEST kapsamında sergiye davet edilecektir.

Başarılı olan öğrencilerimizi ve projeye danışmanlık yapan Prof. Dr. Okan Bingöl'ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

SIRA NO

ÖĞRENCİLERİN