Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin paydaşı olduğu, İzmir Olgunlaşma Enstitüsü’nün yürütücüsü olduğu “Kültürel Mirasın İzinde Bireysel Gelişim ve Farkındalık” projesi Ulusal Ajans Desteğine hak kazandı.

Türkiye Ulusal Ajansı, “Erasmus+ Gençlik Diyalog Projeleri” kapsamında 2020/R1 başvuru dönemi başvuruları arasında yer alan projeye 31.840,00 Euro hibe ödeneği olduğunu açıkladı.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, Gönen Meslek Yüksek Okulu, Kültürel Miras ve Turizm Programı Öğretim Üyesi Dr. Hatice Evrim Tütünsatar proje koordinatörlüğünü yürütecek. “Gençlerin Gözünden Kültürel Miras ve Değerlerimiz” başlığı altına düzenlenecek olan etkinlik ve konferanslarda Öğr. Gör. İlkay Atav, Dr. Öğr. Üyesi Elif Bayrak Kaya, Öğr. Gör. Numan Öztürk, Öğr. Gör. Nuray Gökdoğan, Öğr. Gör. Sueda Demirci, Öğr. Gör. Sedat Demirci, Öğr. Gör.  Emine Kayhan ve Öğr. Gör. Elvan Erdoğan katkıda bulunacak.

İzmir Olgunlaşma Enstitüsü’nün yürütücülüğünde gençlerin kültürel miras değerlerine sahip çıkarak bireysel farkındalıklarını kazanması hedeflenen projede, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile birlikte Süleyman Demirel Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi ve Uşak Üniversitesi paydaşlar olarak çeşitli konferans ve etkinliklerle katkıda bulunacaklar.

Yayın Tarihi: 24.9.2020
Yayınlayan: MEDYAMER