Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından Akademik Platform, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Eğitim ve Değişim Derneği ile birlikte organize edilen 2. Uluslararası Eğitim ve Değişim Sempozyumu ISEC2021, 01-03 Ekim 2021 tarihleri arasında Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinde gerçekleştirilecektir.

Ana teması “Mesleki Eğitim” olarak belirlenen sempozyumda kabul edilen tüm bildiriler DOI numarası ve ISSN numarası ile online olarak yayımlanacaktır.

Bu sempozyum kapsamında,  eğitim alanında çalışan tüm akademisyenleri, uzmanları, bürokratları, kurumları, vakıfları, öğrencileri, yerel yönetimleri ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirerek karşılıklı bilgi, düşünce, deneyim ve beceri paylaşımı ortamının oluşturulmasını amaçlamaktadır.

ISEC2021 sempozyumuna üniversitenizin tüm akademik personeli davetli olup detaylı bilgilere www.i-sec.info adresinden ulaşılabilir.

Yayın Tarihi: 12.3.2021
Yayınlayan: MEDYAMER