Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler ve beraberinde heyet, 3+1 eğitim modelinde işyeri eğitimi alan öğrencileri, çalıştıkları Belek Turizm Bölgesinde bulunan iş yerlerinde ziyaret ettiler.

Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler, “Üniversitemizin 3+1 modelinde aşçılık ve turizm rehberliği öğrencilerimizi işyeri eğitimi yaptıkları Antalya’daki otellerde ziyaret ettik, öğrencilerimiz ve işyeri sahipleri ile modelimiz hakkında değerlendirmelerde bulunduk. 3+1 modelimizin hem öğrencilerimiz hem de işverenler tarafından %95 memnuniyet oranında olması, ilaveten mezuniyet sonrası istihdamın en az % 60’larda gerçekleşmesi durumunda hedefimize tam olarak varmış olmanın mutluluğunu yaşayacağız”  dedi.

Rektör Diler’in işyeri ziyaretlerinde, MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Kabul, Şarkikaraağaç Turizm MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gürkan Kalkan, OSB MYO Müdürü Öğr. Gör. Semih Doğrukol, Şarkikaraağaç MYO Müdürü Öğr. Gör. Şakir Aksöz ile Genel Sekreter Yardımcısı Fıratcan Çınar katıldı.

Yayın Tarihi: 3.6.2021