TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Destekleri 2022 yılı 3. Çağrı döneminde Üniversitemiz www.kantitatifekoloji grubu tarafından yürütülen bilimsel etkinlikler desteklenmiştir. Üniversitemiz tarafından yürütülen bilimsel etkinliklere katılım başvuruları kantitatifekoloji.net adresi üzerinden gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda Manavgat/Antalya’da gerçekleştirilecek bilimsel etkinliklerin listesi şu şekildedir.

• Doğal ekosistemler için CBS ve uydu görüntüleri kullanarak çevresel altlıkların hazırlanması (9-15 Şubat 2023-Yürütücü: Doç.Dr. Ahmet MERT/ISUBÜ Orman Fakültesi)

• Veri Görselleştirme Teknikleri Kursu (21-27 Şubat 2023-Yürütücü: Doç.Dr. Halil SÜEL/ISUBÜ Sütçüler Meslek Yüksekokulu)

• Analitik Doğa - Kümeleme ve Ordinasyon Teknikleri (9-15 Mart 2023- Yürütücü: Prof.Dr. Serkan GÜLSOY/ISUBÜ Orman Fakültesi)

• Biyolojik Çeşitliliğin Tür, Taksonomik, Fonksiyonel ve Yapısal Özelliklere Dayalı Tespiti (26 Nisan-02 Mayıs 2023- Yürütücü: Prof.Dr. Kürşad ÖZKAN)

Başvuru Linki : www.kantitatifekoloji.net

Projeleri desteklenen öğretim elemanlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Yayın Tarihi: 2.1.2023
Okunma Sayısı: 2040