Mehmet Kevser DERDİMAN
Lisans GAZİ ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT 29.6.1992
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ 7.1.1999
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ 11.5.2006
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• Uluslararası Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, kitap kritiği, yorum, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1DERDİMAN M. K. (2013). Farklı Özelliklere Sahip Zeminlerin Betonarme Yüksek Yapılarda Yapı Salınım Periyoduna Etkisi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi, .
  • 2DERDİMAN M. K., Mirkelam Z. A. (2012). Planında Asimetrik Betonarme Yapıların Deprem Davranışının Enerji Sönümleyicilerle İyileştirilmesi. Yapı Teknolojileri Elektronik Dergisi, 7, 15-30.
    • Uluslararası toplantıda poster, sözlü sunum ile gösterimleri
    • 1DERDİMAN M. K. (2017). Yalvaç Bölgesinde Yapılan Betonarme Binalarda Yanlış Taşıyıcı Sistem Seçimi Nedeni İle Ortaya Çıkan Düzensizlikler ve Buna Bağlı Beton İsrafı. International Congress of the New Approaches and Technologies for Sustainable Development, Ekim 21-24.
      • Akademik Görevler
      • 1Süleyman Demirel Üniversitesi/Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu/İnşaat Bölümü/ Yardımcı Doçent (2009-2011)
      • 2Süleyman Demirel Üniversitesi/Yalvaç Meslek Yüksekokulu/Teknik Programlar Bölümü/ Yardımcı Doçent (2007-2009)
      • 3Süleyman Demirel Üniversitesi/Yalvaç Meslek Yüksekokulu/Teknik Programlar Bölümü/ Öğretim Görevlisi (Dr) (2006-2007)