KİŞİSEL BİLGİLER
Mehmet Ali KOYUNCU
Adı Soyadı Prof. Dr. Mehmet Ali KOYUNCU
Birimi Ziraat Fakültesi
Bölüm Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanlığı
Ana Bilim Dalı Bahçe Bitkileri Anabilimdalı Başkanlığı
Telefon 2462146214
E-Posta mehmetkoyuncu@isparta.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Yöksis AkademikYöksis akademik
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans EGE ÜNİVERSİTESİ BAHÇE BİTKİLERİ 26.6.1989
Yüksek Lisans YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ BAHÇE BİTKİLERİ 4.6.1992
Doktora YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ BAHÇE BİTKİLERİ 13.2.1996
YAYINLAR
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

  • Alanında, ulusal yayımlanan kitap
  • 1KOYUNCU M. A. (2010). Bahçe Ürünlerinde Kalite ve Standardizasyon. SDÜ BASIMEVİ.
    • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
    • 1KOYUNCU M. A., KULEAŞAN H., ERBAŞ D., Bodur E. (2023). Using low dose fungicide by combining with intermittent ozone treatment to reduce fungicide residue, microbial load and quality losses in orange fruit during long term storage. FOOD CONTROL, 144, 109363.https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2022.109363
    • 2ERBAŞ D., KOYUNCU M. A. (2023). The Effect of Pre- and Postharvest Calcium Gluconate Treatments on Physicochemical Characteristics and Bioactive Compounds of Sweet Cherry during Cold Storage. Food Science and Technology International, 29, 299-309.https://doi.org/10.1177/10820132221077515
    • 3ERBAŞ D., KOYUNCU M. A. (2022). Effect of Preharvest Calcium Chloride Treatment on Some Quality Characteristics and Bioactive Compounds of Sweet Cherry Cultivars. Tarım Bilimleri Dergisi, 28, 481-489.https://doi.org/10.15832/ankutbd.874567
    • 4BÜLÜÇ O., KOYUNCU M. A. (2022). Ozone: a promising alternative to prochloraz for cold storage of pomegranate. JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 59, 2731-2740.https://doi.org/10.1007/s13197-021-05295-y
    • 5BÜLÜÇ O., KOYUNCU M. A. (2021). Effects of Intermittent Ozone Treatment on Postharvest Quality and Storage Life of Pomegranate. Ozone: Science & Engineering, 43, 427-435.https://doi.org/10.1080/01919512.2020.1816449
    • 6Onursal C. E., KOYUNCU M. A. (2021). Role of Controlled Atmosphere, Ultra Low Oxygen or Dynamic Controlled Atmosphere Conditions on Quality Characteristics of \u2018Scarlet Spur\u2019 Apple Fruit. Tarım Bilimleri Dergisi, 27, 267-275.https://doi.org/10.15832/ANKUTBD.631956
    • 7ÜNER K., KOYUNCU M. A. (2021). Effects of ozone and salicylic acid on post-harvest quality of parsley during storage. Biological Agriculture & Horticulture, 37, 183-196.https://doi.org/10.1080/01448765.2021.1937316
    • 8Özen T., KOYUNCU M. A., ERBAŞ D. (2021). Effect of ozone treatments on the removal of pesticide residues and postharvest quality in green pepper. Journal of Food Science and Technology, .https://doi.org/10.1007/s13197-020-04729-3
    • 9Mersinli E., KOYUNCU M. A., ERBAŞ D. (2021). Quality retention of minimally processed spinach using low-dose ozonated water during storage. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY, 45, 133-143.https://doi.org/10.3906/tar-2004-75
    • 10BABALIK Z., Onursal C. E., ERBAŞ D., KOYUNCU M. A. (2020). Use of Carvacrol Helps Maintain Postharvest Quality of Red Globe Table Grape. Journal of Animal and Plant Sciences, 30, 655-662.https://doi.org/10.36899/JAPS.2020.3.0078
    • 11KOYUNCU M. A. (2020). The effect of hot water, 1-MCP, and lovastatin on fresh-cut apples after long-term controlled atmosphere storage. Turkish Journal of Agriculture and Forestry, 44, 198-207.https://doi.org/10.3906/tar-1904-6
    • 12KOYUNCU M. A., ERBAŞ D., Onursal C. E., Seçmen T., Güneyli A., Sevinç Ü. S. (2019). Postharvest treatments of salicylic acid, oxalic acid and putrescine influences bioactive compounds and quality of pomegranate during controlled atmosphere storage. Journal of Food Science and Technology, 56, 350-359.https://doi.org/10.1007/s13197-018-3495-1
    • 13KOYUNCU M. A., Seçmen T., Onursal C. E., ERBAŞ D., Güneyli A., Sevinç Ü. S., KOYUNCU F. (2018). Effect of postharvest oxalic acid treatment on cold storage of apricot cv. Aprikoz. Scientific Papers Series B. Horticulture, 62, 147-152.
    • 14ERBAŞ D., KOYUNCU M. A., KOYUNCU F. (2018). Improvement Storability of ‘Angeleno’ Plum with the Combination of 1-Methylcyclopropene Treatment and Controlled Atmosphere Storage. Tarim Bilimleri Dergisi-Journal of Agricultural Sciences, 24, 501-509.
    • 15AKEV K., KOYUNCU M. A., ERBAŞ D. (2018). Quality of raisins under different packaging and storage conditions. The Journal of Horticultural Science and Biotechnology, 93, 107-112.https://doi.org/10.1080/14620316.2017.1339364
    • 16Güneyli A., KOYUNCU M. A., Onursal C. E., ERBAŞ D., Çetinbaş M., Butar S., KOYUNCU F. (2018). Effects of pre-harvest Retaın treatments with MAP on cold storage quality of sweet cherry cv. 0900 Ziraat. Scientific Papers Series B. Horticulture, 62, 153-158.
    • 17KOYUNCU M. A., Güneyli A., ERBAŞ D., Onursal C. E., Seçmen T. (2018). Combined Effects of MAP and Postharvest Salicylic Acid Treatmenton Quality Attributes of Dill (Anethum graveolens L.) Bunches during Storage. Tarim Bilimleri Dergisi-Journal of Agricultural Sciences, 24, 340-348.
    • 18DEMİRCAN V., KOYUNCU M. A. (2017). Economic Analysis of Different Cold Storage Types: A Case Study of Isparta Province, Turkey. Scientific Papers Series Management, Economic Engineering in Agriculture and Rural Development, 17, 85-93.
    • 19Kaçal M., KOYUNCU M. A. (2017). Cracking characteristics and kernel extraction quality of hazelnuts: Effects of compression speed and positions. International Journal of Food Properties, , 1-11.https://doi.org/10.1080/10942912.2017.1352600
    • 20Savran H. E., KOYUNCU M. A. (2016). The effects of superficial scald control methods having different effect mechanisms on the scald formation and farnesene content in apple cv Granny Smith. Scientia Horticulturae, 211, 174-178.
    • 21DİLMAÇÜNAL T., ERBAŞ D., KOYUNCU M. A., Onursal C. E., KULEAŞAN H. (2014). Efficacy of some antimicrobial treatments compared to sodium hypochlorite on physical physiological and microbial quality of fresh cut melons Cucumis melo L var inodorus. LWT - Food Science and Technology, 59, 1146-1151.https://doi.org/10.1016/j.lwt.2014.07.033
    • 22ÇETİNBAŞ M., Butar S., Onursal C. E., KOYUNCU M. A. (2012). The Effects Of Pre-Harvest Retain [Aminoethoxyvinylglycine (AVG)] Application On Quality Change Of ’Monroe’ Peach During Normal And Controlled Atmosphere Storage. Scientia Horticulturae, , 1-7.
    • 23AKTAŞ H., ERBAŞ D., DİLMAÇÜNAL T., KOYUNCU M. A. (2012). The Effects of Minerals, Ascorbic Acid, and Salicylic Acid on the Bunch Quality of Tomatoes (Solanum lycopersicum) at High and Low Temperatures. HortScience, 47, 1478-1483.https://doi.org/10.21273/HORTSCI.47.10.1478
    • 24DİLMAÇÜNAL T., KOYUNCU M. A., AKTAŞ H., BAYINDIR D. (2012). The Effects of Several Postharvest Treatments on Shelf Life Quality of Bunch Tomatoes. Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca, 39, 209-213.
    • 25AKTAŞ H., BAYINDIR D., DİLMAÇÜNAL T., KOYUNCU M. A. (2012). The Effects of Minerals Ascorbic Acid and Salicylic Acid on the Bunch Quality of Tomatoes Solanum lycopersicum at High and Low Temperatures. HortScience, 47, 1478-1483.
    • 26ÇETİNBAŞ M., BUTAR S., ONURSAL C. E., KOYUNCU M. A. (2012). The effects of pre harvest ReTain aminoethoxyvinylglycine AVG application on quality change of Monroe peach during normal and controlled atmosphere storage. Scientia Horticulturae, 147, 1-7.https://doi.org/10.1016/j.scienta.2012.08.025
    • 27KOYUNCU M. A., DİLMAÇÜNAL T. (2010). Determination of Vitamin C and Organic Acid Changes in Strawberry by HPLC During Cold Storage. Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca, 38, 95-98.
    • 28KAZAZ S., ERBAŞ S., BAYDAR H., DİLMAÇÜNAL T., KOYUNCU M. A. (2010). Cold storage of oil rose Rosa damascena Mill flowers. Scientia Horticulturae, 126, 284-290.https://doi.org/10.1016/j.scienta.2010.06.018
    • 29KOYUNCU M. A., İSLAM A., KÜÇÜK M. (2005). Fat and fatty acid composition of hazelnut kernels in vacuum packages during storage. Grasas y Aceites, 56, 263-266.https://doi.org/10.3989/gya.2005.v56.i4.91
    • 30ÖZKAN G., KOYUNCU M. A. (2005). Physical and chemical composition of some walnut Juglans regia L genotypes grown in Turkey. Grasas y Aceites, 56, 141-146.https://doi.org/10.3989/gya.2005.v56.i2.122
    • 31KOYUNCU F., KOYUNCU M. A., YILDIRIM F., VURAL E. (2004). Evaluation of black mulberry Morus nigra L genotypes from Lakes Region. European Journal of Horticultural Science, 69, 125-131.
    • 32KOYUNCU M. A. (2004). Promising fig Ficus carica L genetic resources from Birecik Urfa region of Turkey. European Journal of Horticultural Science, 69, 153-158.
    • 33KOYUNCU M. A. (2004). Quality Changes of three Strawberry Cultivars during the Cold Storage. European Journal of Horticultural Science, 69, 193-200.
    • 34KOYUNCU M. A. (2004). CHANGE OF FAT CONTENT AND FATTY ACID COMPOSITION OF TURKISH HAZELNUTS CORYLUS AVELLANA L DURING STORAGE. Journal of Food Quality, 27, 304-309.https://doi.org/10.1111/j.1745-4557.2004.00624.x
    • 35KOYUNCU M. A., EKİNCİ K., GÜN A. (2004). THE EFFECTS OF ALTITUDE ON FRUIT QUALITY AND COMPRESSION LOAD FOR CRACKING OF WALNUTS Juglans regia L. Journal of Food Quality, 27, 407-417.https://doi.org/10.1111/j.1745-4557.2004.00689.x
    • 36KOYUNCU M. A., EKİNCİ K., SAVRAN H. E. (2004). Cracking Characteristics of Walnut. Biosystems Engineering, 87, 305-311.https://doi.org/10.1016/j.biosystemseng.2003.11.001
    • 37KOYUNCU M. A., KOYUNCU F., BAKIR N. (2003). Selected Drying Conditions and Storage Period and Quality of Walnut Selections. Journal of Food Processing and Preservation, 7, 87-99.
    • 38BALTA F., KAYA T., YARILGAÇ T., KAZANKAYA A., BALTA M. F., KOYUNCU M. A. (2002). Promising Apricot genetic resources from the Lake Van Region. Genetic Resources and Crop Evulation, 49, 411-415.
    • 39YARILGAÇ T., KOYUNCU F., KOYUNCU M. A., KAZANKAYA A., ŞEN S. M. (2001). Some Promising Walnut Selections Juglans regia L. Acta Horticulturae, , 93-96.https://doi.org/10.17660/ActaHortic.2001.544.10
      • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Ulusal dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
      • 1AKYÜZ S., KOYUNCU M. A. (2023). The Effect of Preharvest Salicylic Acid Treatment on Quality Characteristics of Fresh Thyme (Origanum onites L.) During Cold Storage. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 13, 1442-1453.https://doi.org/10.21597/jist.1266619
      • 2Onursal C. E., KOYUNCU M. A. (2023). Scarlet Spur Elma Çeşidinde Farklı Olgunluk Aşaması ve Depolama Sistemlerinin Yüzeysel Kabuk Yanıklığı ve Duyusal Kalite Üzerine Etkileri. Anadolu Ege Tarimsal Arastirmalar Enstitusu Dergisi, 33, 76-87.https://doi.org/10.18615/anadolu.1292456
      • 3Gülal B., KOYUNCU M. A. (2023). The Effect of Ascorbic Acid Treatment on The Quality Changes of Fresh-Cut Leek During Cold Storage. Tekirdağ Ziraat Fakultesi Dergisi, 20, 134-144.https://doi.org/10.33462/jotaf.1070629
      • 4Onursal C. E., KOYUNCU M. A. (2022). Influences of Harvest Time and 1-MCP Application on Postharvest Quality of Scarlet Spur Apple Variety. Bahçe, 51, 73-82.https://doi.org/10.53471/bahce.1088075
      • 5Gülal B., KOYUNCU M. A., KULEAŞAN H. (2022). The Change of Microbial Load and Quality in Fresh-Cut Leek Treated with Ozonated Water during Cold Storage. Iğdır Üniversitesi FBED, 12, 1201-1212.https://doi.org/10.21597/jist.1069346
      • 6Güneyli A., Onursal C. E., Seçmen T., Sevinç Ü. S., KOYUNCU M. A., ERBAŞ D. (2022). The Use of Controlled Atmosphere Box in Sweet Cherry Storage. Horticultural Studies, 39, 33-40.https://doi.org/10.16882/hortis.1119743
      • 7ERBAŞ D., KOYUNCU M. A. (2021). Effects of Calcium Treatment on Physical and Biochemical Changes of Cold-Stored Sweet Cherry Fruit. Horticultural Studies, 38, 15-22.https://doi.org/10.16882/hortis.841633
      • 8Sevinç Ü. S., KOYUNCU M. A., Onursal C. E., Güneyli A., ERBAŞ D. (2020). Effect of Pre-Harvest Oxalic Acid Treatment on shelf-life of Apricot cv. ‘Roxana’. Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi, 9, 73-80.
      • 9ERBAŞ D., KOYUNCU M. A. (2020). Granny Smith Elma Çeşidinin Depolama Performansı Üzerine Farklı 1-MCP Dozlarının Etkisi. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 10, 2301-2314.https://doi.org/10.21597/jist.773411
      • 10Tepe S., KOYUNCU M. A. (2020). Effects of Different Rootstocks on Storage Life and Quality of Loquat Fruit (cv. Gold Nugget). Horticultural Studies, 37, 134-143.https://doi.org/10.16882/HortiS.823968
      • 11Tepe S., KOYUNCU M. A. (2019). Farklı anaçların ‘Akko XIII’ yenidünya çeşidinde meyve kalitesi üzerine etkileri. Derim, 36, 135-140.https://doi.org/10.16882/derim.2019.567965
      • 12ERBAŞ D., KOYUNCU M. A. (2019). Farklı Uygulamaların Black Diamond Erik Çeşidinde Soğukta Depolama Boyunca Üşüme Zararı, İç Kararması ve Çürüme Oranı Üzerine Etkilerinin İncelenmesi. Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi, 5, 212-222.https://doi.org/10.24180/ijaws.572986
      • 13Davras İ., KOYUNCU M. A., ERBAŞ D. (2019). Domateste Salisilik Asit Uygulamasıyla Soğukta Depolama Süresince Kalite Kayıplarının Azaltılması. Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi, 5, 176-186.https://doi.org/10.24180/ijaws.536754
      • 14Bolel H., KOYUNCU M. A., ERBAŞ D. (2019). Ozon ve Fungusit Uygulamalarının Narda Soğukta Depolama Boyunca Meyve Kalitesi Değişimi Üzerine Etkileri. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (FBED), 9, 1841-1850.https://doi.org/10.21597/jist.551675
      • 15ERBAŞ D., KOYUNCU M. A. (2019). Derim Sonrası Putresin, Nitrik Oksit, Oksalik ve Salisilik Asit, Uygulamaların Black Diamond Erik Çeşidinde Depolama Süresince Meyve Kalitesi Üzerine Etkileri. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 9, 1830-1840.https://doi.org/10.21597/jist.547181
      • 16BOLEL H., KOYUNCU M. A., ERBAŞ D. (2019). The combined effect of controlled atmosphere with ozone and prochloraz treatment on storage life and quality of pomegranate cv. Hicaznar. Akademik Ziraat Dergisi, 8, 195-202.https://doi.org/10.29278/azd.555195
      • 17ERBAŞ D., KOYUNCU M. A., ÖZÜSOY F., Onursal C. E. (2018). Derim öncesi putresin uygulamasının 0900 Ziraat kiraz çeşidinin meyve kalitesi üzerine etkileri. Akademik Ziraat Dergisi, 7, 151-156.https://doi.org/10.29278/azd.476202
      • 18KOYUNCU M. A., ERBAŞ D., Onursal C. E., ÖZÜSOY F. (2018). Hasat Öncesi Farklı Dozlardaki Putresin Uygulamasının 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Soğukta Depolama Süre ve Kalitesi Üzerine Etkileri. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 55, 271-279.https://doi.org/10.20289/zfdergi.357473
      • 19Altıkardeş E., KOYUNCU M. A., ERBAŞ D. (2018). Hıyarlarda salisilik asit uygulaması ile depolama süresinin uzatılması ve kalite kayıplarının azaltılması. Akademik Ziraat Dergisi, 7, 143-150.https://doi.org/10.29278/azd.476188
      • 20ERBAŞ D., Onursal C. E., KOYUNCU M. A. (2016). Salisilik Asit Uygulamasının Aprikoz Kayısı Çeşidinin Manav Koşullarındaki Kalite Değişimlerine Etkisi. Bahçe, 45, 613-616.
      • 21KOYUNCU M. A., Çalhan Ö. (2016). Effects of Some Postharvest Treatments on Quality of Apple cv Braeburn during Cold Storage. Journal of Agricultural Faculty of Uludag University, 30, 574-579.
      • 22Çalhan Ö., KOYUNCU M. A. (2016). The Effects of Different Cold Storage Systems and 1 Methylcyclopropene on Fruit Quality and Storage Life of Apricot Prunus armeniaca L cv Roxana. Journal of Agriculture Faculty of Uludağ University, 30, 563-573.
      • 23Çalhan Ö., KOYUNCU M. A. (2016). Meyvelerde Derim Sonrası Dönemde Görülen Üşüme ZararıÜzerine Sıcaklık Koşullandırmalarının Etkileri. Süleyman Demirel Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi, 11, 120-133.
      • 24Onursal C. E., Güneyli A., Seçmen T., Eren İ., KOYUNCU M. A., ERBAŞ D. (2016). Hasat Sonrası Salisilik Asit Uygulamasının Dr Jules Guyot Armut Çeşidinde Muhafaza ve Raf Ömrü Kalitesi Üzerine Etkileri. Bahçe, 45, 188-193.
      • 25Çakır İ. O., KOYUNCU M. A. (2016). Red Globe Üzüm Çeşidinin Kontrollü ve Modifiye Atmosfer Koşullarında Depolanması. Bahçe, 45, 558-563.
      • 26Onursal C. E., ERBAŞ D., KOYUNCU M. A. (2015). Eğirdir Koşullarında Yetiştirilen Pink Lady Elma Çeşidinde Farklı Atmosfer Bileşimlerinin depolama Boyunca Meyve Kalitesine Etkisi. SDÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 19, 179-183.
      • 27ERBAŞ D., Onursal C. E., KOYUNCU M. A. (2015). Derim sonrası Salisilik Asit Uygulamalarının Aprikoz Kayısı Çeşidinin Soğukta Depolanması Üzerine Etkileri. Meyve Bilimi, 2, 50-57.
      • 28KOYUNCU M. A., BAYINDIR D. (2012). SCARLET SPUR ELMA ÇEŞİDİNİN NORMAL VE KONTROLLÜ ATMOSFER KOŞULLARINDA DEPOLANMASI. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi, 28, 71-76.
      • 29ATAY A. N., KOYUNCU F., ATAY E., KOYUNCU M. A. (2012). Hasat Öncesi Etefon Uygulamasının Starking Delicious Elmasında Renklenme ve Meyve Kalitesi Üzerine Etkisi. EGE ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ, 49, 107-112.
      • 30KOYUNCU M. A., EREN İ., GÜVEN K. (2005). Eğirdir Isparta Koşullarında Yetiştirilen Fantasıa ve Stark Red Gold Nektarin Çeşitlerinin Soğukta Muhafazası. OMÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ, 20, 6-11.
      • 31CAN A., KOYUNCU M. A. (2003). Değişik Ambalaj Malzemelerinin Bazı Erik Çeşitlerinin Soğukta Muhafazaları Üzerine Etkisi. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 17, 27-33.
      • 32KEPENEK K., KOYUNCU M. A., KOYUNCU F. (2002). Bazı Çilek Çeşitlerinin Isparta Koşullarında Adaptasyonu. BAHÇE, 31, 17-23.
      • 33KOYUNCU M. A., YARILGAÇ T., KAZANKAYA A., KOYUNCU F., KÜÇÜK M. (2001). COMPOSITIONAL CHANGES OF FATTY ACIDS DURING THE DEVELOPMENT OF KERNEL OF YALOVA 1 AND YALOVA 4 WALNUT CULTIVARS. Acta Horticulturae, , 585-589.https://doi.org/10.17660/ActaHortic.2001.544.81
      • 34KOYUNCU F., KOYUNCU M. A., ERDAL İ., YAVİÇ A. (2000). Chemical composition of fruits of some walnut Juglans regia L selections. Gıda, 27, 247-251.
      • 35KOYUNCU M. A., KÜÇÜK M., YARILGAÇ T., OĞUZ H. İ. (2000). Cevizlerde Meyve Gelişme Dönemi Boyunca Yağ İçerikleri ve Yağ Asitleri Kompozisyonunun İncelenmesi. Gıda Dergisi, 25, 273-277.
      • 36ÇAVUŞOĞLU Ş., KOYUNCU M. A. (2000). Van ve Çevresinde Yetiştirilen Bazı Armut Çeşitlerinin Optimum Derim Zamanları ve Soğukta Muhafazaları Üzerine Bir Araştırma. O. M. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi, 15, 86-94.
      • 37CAN A., KOYUNCU M. A. (2000). Bazı Kayısı Çeşitlerinin Modifiye Atmosferde MA Muhafazası Üzerine Bir Araştırma. O.M.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi,, 15, 54-62.
      • 38KOYUNCU M. A., AŞKIN M. A. (1999). Van Gölü çevresinde yetiştiriciliği yapılan bazı ceviz tiplerinin depolanması üzerine çalışmalar. Turkish Journal of Agriculture and Forestry, 23, 785-796.
      • 39KOYUNCU F., YILMAZ H., KOYUNCU M. A. (1999). Ekmek Ayvasının Van Ekolojik Koşullarında Bazı Ağaç ve Meyve Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi, 9, 37-40.
      • 40KOYUNCU M. A., AŞKIN M. A. (1999). Değişik Ambalaj Malzemelerinin Bazı Çilek Çeşitlerinin Depolanma Süreleri Üzerine Etkileri. Bahçe, 28, 9-19.
      • 41KOYUNCU M. A. (1997). Van da Yetiştirilen Bazı Kayısı Çeşitlerinin Depolanma Olanakları Üzerine Bir Araştırma. Yüzüncü Yıl Üniv. Ziraat Fak. Tarım Bilimleri Dergisi, 7, 53-56.
      • 42TEKİNTAŞ F. E., CANGİ R., KOYUNCU M. A. (1991). Van ve Çevresinde Yetiştirilen Mahalli Vişne Çeşitlerinin Morfolojik ve Pomolojik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma. Y.Y.Ü.Z.F. Dergisi, 1, 71-90.
      • 43TEKİNTAŞ F. E., CANGİ R., KOYUNCU M. A. (1991). Van ve Yöresinde Yetiştirilen Mahalli Ayva Çeşitlerinin Fenolojik ve Pomolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerinde Bir Araştırma. Y.Y.Ü.Z.F. Dergisi, 1, 56-57.
      • 44TEKİNTAŞ F. E., CANGİ R., KOYUNCU M. A. (1991). Van ve Çevresinde Yetiştirilen Mahalli Kiraz Çeşitlerinin Morfolojik ve Pomolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerinde Araştırmalar. Y.Y.Ü.Z.F. Dergisi, 1, 35-54.
        • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Uluslararası dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
        • 1ERBAŞ D., KOYUNCU M. A., Atakan G. (2022). Effects of Different Storage Temperature on Fruit Quality of Pomegranate. Isparta Uygulamali Bilimler Universitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 17, 26-33.https://doi.org/10.54975/isubuzfd.1086857
        • 2SEVİNÇ Ü. S., GÜNEYLİ A., KOYUNCU M. A., Onursal C. E. (2022). Atmosfer Kontrollü Modül Sisteminin Soğukta Depolama Boyunca Sultani Çekirdeksiz Üzüm Çeşidinde Meyve Kalitesi Ve SO2 Kalıntısı Üzerine Etkisi. Akademik Ziraat Dergisi, 11.https://doi.org/10.29278/azd.1128799
        • 3DİLMAÇÜNAL T., YILDIRIM A. N., ŞAN B., YILDIRIM F., KOYUNCU M. A. (2020). Determination of cold storage quality and shelf life of a new Asian pear cultivar ‘Chojuro Nashi’. Acta Horticulturae, , 105-112.https://doi.org/10.17660/ActaHortic.2020.1275.15
        • 4Tepe S., KOYUNCU M. A. (2020). Effects of different rootstocks on fruit quality of ’xxGold Nugget’xx loquat cultivar. Acta Horticulturae, 1292, 31-36.https://doi.org/10.17660/ActaHortic.2020.1292.4
        • 5KAÇAL M., KOYUNCU M. A. (2019). Sivri fındık çeşidinde sıkıştırma hızı ve yönünün meyvenin bazı kırılma özellikleri ve iç çıkma kalitesi üzerine etkileri. Akademik Ziraat Dergisi, 8, 29-38.https://doi.org/10.29278/azd.655666
        • 6Çalhan Ö., KOYUNCU M. A. (2018). Eşme Ayva (Cydonia oblonga Mill.) Çeşidinde Optimum Derim Tarihini Belirlemek İçin Uygun Kriterlerin Seçimi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi, 28, 215-225.https://doi.org/10.29133/yyutbd.397084
        • 7ERBAŞ D., KOYUNCU M. A. (2016). Effects of 1 methylcyclopropene treatment on the storage life and quality of Angeleno plum. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi,, 53, 43-50.
        • 8Onursal C. E., Bayındır D., ÖZÜSOY F., KOYUNCU M. A. (2015). COMBINED EFFECTS OF MAP AND POSTHARVEST PUTRESCINE TREATMENT ON STORAGE LIFE AND QUALITY OF ALYANAK APRICOT. Acta Horticulturae, , 165-172.https://doi.org/10.17660/ActaHortic.2015.1071.17
        • 9KOYUNCU M. A., DİLMAÇÜNAL T., BAYINDIR D., ERBAŞ S. (2013). THE ROLE OF ETHYLENE IN DETERMINING OIL ROSE ROSA DAMASCENE MILL STORAGE LIFE. Acta Horticulturae, , 987-993.https://doi.org/10.17660/ActaHortic.2013.1012.132
        • 10BAYINDIR D., DİLMAÇÜNAL T., KOYUNCU M. A., ONURSAL C. E. (2013). EFFECTS OF DIPPING TREATMENTS ON THE QUALITY OF FRESH CUT PINK LADY APPLES DURING COLD STORAGE. Acta Horticulturae, , 1057-1063.https://doi.org/10.17660/ActaHortic.2013.1012.143
        • 11KOYUNCU M. A., DİLMAÇÜNAL T., ÖZDEMİR Ö. (2010). MODIFIED AND CONTROLLED ATMOSPHERE STORAGE OF APRICOTS. Acta Horticulturae, , 55-66.https://doi.org/10.17660/ActaHortic.2010.876.5
        • 12KOYUNCU M. A., DİLMAÇÜNAL T., SAVRAN H. E., YILDIRIM A. N. (2008). SHELF LIFE QUALITY OF BING SWEET CHERRY FOLLOWING PREHARVEST TREATMENT WITH GIBBERELLIC ACID GA3. Acta Horticulturae, , 825-830.https://doi.org/10.17660/ActaHortic.2008.795.133
        • 13KOYUNCU M. A., SEYDİM A. C., DİLMAÇÜNAL T., SAVRAN H. E., TAŞ T. (2008). EFFECTS OF DIFFERENT PRECOOLING TREATMENTS WITH OZONATED WATER ON THE QUALITY OF 0900 ZIRAAT SWEET CHERRY FRUIT. Acta Horticulturae, , 831-836.https://doi.org/10.17660/ActaHortic.2008.795.134
        • 14ERDAL İ., ERTEK A., ŞENYİĞİT U., KOYUNCU M. A. (2007). Combined effects of irrigation and nitrogen on some quality parameters of processing tomato. World Journal of Agricultural Sciences, 3, 57-62.
        • 15ERDAL İ., ERTEK A., ŞENYİĞİT U., KOYUNCU M. A. (2007). İ Erdal A Ertek U Şenyiğit M A Koyuncu Combined Effects of Irrigation and Nitrogen on Some Quality Parameters of Processing Tomato. World Journal of Agricultural Science, 3, 56-62.
        • 16KOYUNCU M. A., OĞUZ H. İ., KOYUNCU F. (2003). Fruit Characteristics of Native Almond Selections From Ermenek District Karaman Middle Anatolia of Turkey. Bulletin of Pure and Applied Sciences, 22, 47-53.
        • 17ŞEN S. M., BALTA F., KOYUNCU M. A., KOYUNCU F., YARILGAÇ T., KAZANKAYA A. (2001). Lateral Fruitfulness On Turkish Standard Walnut Cultivars and Promising Selections Juglans regia L. Acta Horticulturae, , 41-45.
        • 18ŞEN S., BALTA F., KOYUNCU M. A., KOYUNCU F., YARILGAÇ T., KAZANKAYA A. (2001). LATERAL FRUITFULNESS ON TURKISH STANDARD WALNUT CULTIVARS AND PROMISING SELECTIONS Juglans regia L. Acta Horticulturae, , 41-45.https://doi.org/10.17660/ActaHortic.2001.544.3
        • 19KAZANKAYA A., KOYUNCU M. A., KOYUNCU F., YARILGAÇ T., ŞEN S. (2001). SOME NUT PROPERTIES OF WALNUTS Juglans regia L OF EDREMIT COUNTRY. Acta Horticulturae, , 97-100.https://doi.org/10.17660/ActaHortic.2001.544.11
        • 20YARILGAÇ T., KOYUNCU F., KOYUNCU M. A., KAZANKAYA A., ŞEN S. M. (2001). SOME PROMISING WALNUT SELECTIONS Juglans regia L. Acta Horticulturae, , 93-96.https://doi.org/10.17660/ActaHortic.2001.544.10
        • 21KOYUNCU M. A. (1998). A STUDY ON SOME FRUIT CHARACTERISTICS IN LOCAL FIG CULTIVARS GROWN IN HILVAN URFA SOUTHERN TURKEY. Acta Horticulturae, , 83-86.https://doi.org/10.17660/ActaHortic.1998.480.11
        • 22BOSTAN S., İSLAM A., KOYUNCU F., KOYUNCU M. A. (1998). INVESTIGATIONS ON SOME PHYSICAL AND CHEMICAL CHARACTERISTICS IN FIG CULTIVARS GROWN IN ORDU. Acta Horticulturae, , 87-90.https://doi.org/10.17660/ActaHortic.1998.480.12
        • 23KOYUNCU F., BOSTAN S. Z., İSLAM A., KOYUNCU M. A. (1997). CHANGE OF FAT CONTENT AND FATTY ACID COMPOSITION DURING THE FRUIT DEVELOPMENT PERIOD IN THE HAZELNUTS TOMBUL AND PALAZ CULTIVARS GROWN IN ORDU. Acta Horticulturae, , 229-236.https://doi.org/10.17660/ActaHortic.1997.445.32
        • 24BALTA M. F., KOYUNCU F., BALTA F., KOYUNCU M. A. (1997). MAIN COMPOSITION OF THE FRUITS OF THE HAZELNUTS TOMBUL AND PALAZ CULTIVARS PRESELECTED IN ÇARSAMBA AND TERME SAMSUN DISTRICTS. Acta Horticulturae, , 119-122.https://doi.org/10.17660/ActaHortic.1997.445.16
          • Ulusal Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, kitap kritiği, yorum, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
          • 1Bayar A. D., KOYUNCU M. A., ERBAŞ D. (2017). Ozon Uygulanmış Nar Tanelerinin Soğukta Depolanması. Meyve Bilimi/Fruit Science, 4, 26-32.
          • 2YILDIRIM F., KOYUNCU M. A., KOYUNCU F., YILDIRIM A. N., ÇAĞATAY Ö. (2005). Yalvaç Yöresinde Isparta Ceviz Tiplerinin Seleksiyon Yolu ile Islahı. BAHÇE CEVİZ, 34, 63-72.
          • 3KOYUNCU F., YILDIRIM F., KOYUNCU M. A., TOSUN S. F. (2005). ISPARTA YÖRESİNDEKİ ÜÇ FARKLI CEVİZ POPULASYONUNUN FENOLOJİK ÖZELLİKLERİNİN ISLAH AÇISINDAN İNCELENMESİ. BAHÇE CEVİZ, 34, 123-132.
          • 4KOYUNCU M. A., KOYUNCU F., YILDIRIM F., DİLMAÇÜNAL T., VURAL E. (2005). GELİNCİK ISPARTA DOĞAL CEVİZ GENOTİPLERİNİN YAN DAL VERİMLİLİĞİ VE MEYVE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. BAHÇE CEVİZ, 34, 73-82.
          • 5KOYUNCU M. A., DİLMAÇÜNAL T., SAVRAN H. E., ÇAĞATAY Ö. (2005). Kütahya vişne çeşidinin soğukta depolanması. ADÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ, 2, 53-57.
          • 6KOYUNCU M. A., SAVRAN H. E., DİLMAÇÜNAL T., KEPENEK K., CANGİ R., ÇAĞATAY Ö. (2005). Bazı Trabzon Hurması Çeşitlerinin Soğukta Depolanması. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ, 18, 15-23.
          • 7KOYUNCU M. A., EREN İ. (2005). Bazı Elma Çeşitlerinin Soğukta Depolanma Koşullarının Belirlenmesi. ADÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ, 2, 45-52.
          • 8KOYUNCU M. A., EREN İ., GÜVEN K. (2003). Elegant Lady ve Red Globe Şeftali Çeşitlerinin Soğukta Muhafazası. SDÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ, 7, 86-91.
          • 9KOYUNCU M. A., EREN İ., ÖZONGUN Ş. (2003). M 9 ve MM 106 Klon Anaçlarının Bazı Elma Çeşitlerinin Meyve Kalitesi Üzerine Etkisi. SDÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 7, 64-69.
          • 10KOYUNCU M. A., SAVRAN H. E. (2002). Yenilebilir Kaplamalar ve Bahçe Ürünlerinde Kullanımı. SDÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ, 6, 54-67.
          • 11KOYUNCU M. A., ÇAVUŞOĞLU Ş. (2001). Van da Yetiştirilen Dixired ve Hale Haven Şeftali Çeşitlerinin Derim Öncesi ve Derim Sonrası Fizyolojileri Üzerine Bir Araştırma. SDÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ, 5, 147-157.
          • 12KOYUNCU M. A., CAN A. (2000). Stanley ve Beauty Erik Çeşitlerinin Soğukta Muhafazaları Üzerine Farklı Ambalaj Malzemelerinin Etkileri. S. D. Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 5, 137-146.
          • 13KOYUNCU M. A., KÜÇÜK M. (2000). Some Physical and Chemical Characteristics of Nuts of Pistachio Cultivars. S. D. Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 4, 123-129.
          • 14KOYUNCU M. A. (2000). Van da Yetiştirilen Starking Delicious Golden Delicious Starkrimson Delicious ve Misket Elma Çeşitlerinin Optimum Derim Tarihlerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma. S. D. Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 4, 115-122.
          • 15KOYUNCU F., KAZANKAYA A., YARILGAÇ T., KOYUNCU M. A., ŞEN S. M. (2000). Effect of Shell Thickness on the Germination and Seedling Growth in Walnut J regia L. S.D.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 4, 111-114.
          • 16KOYUNCU M. A., YILDIZ K. (1999). Önemli Bazı Kayısı Çeşitlerinin Muhafaza Süre ve Kalitesi Üzerine Değişik Ambalaj Malzemelerinin Etkisi. Derim, 16, 109-118.
          • 17KOYUNCU M. A., AŞKIN M. A. (1993). Van ve Çevresinde Yetiştirilen Mahalli Erik Çeşitlerinin Morfolojik ve Pomolojik Özellikleri Üzerine Araştırmalar. Y.Y.Üniv. Fen Bilimleri Enstitüsü, 2, 119-137.
            • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
            • 1Onursal C. E., Özdemir M., ERBAŞ D., KOYUNCU M. A. (2023). Quality changes in shelf life conditions of purple passion fruit harvested at different maturity stage. ISPEC -12th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCE & RURAL DEVELOPMENT, Temmuz 6-8, Ordu.
            • 2ERBAŞ D., KOYUNCU M. A. (2021). CHANGES IN SOME BIOCHEMICAL PARAMETERS OF SWEET RED PEPPERS AT DIFFERENT STORAGE TEMPERATURES. III. BALKAN AGRICULTURAL CONGRESS (AGRIBALKAN 2021), Ağustos 29-1, EDİRNE, 1069-1075.
            • 3DİLMAÇÜNAL T., YILDIRIM A. N., ŞAN B., YILDIRIM F., KOYUNCU M. A. (2018). Determination of cold storage quality and shelf life of a new Asian pear cultivar ’xxChojuro Nashi’xx. XXX International Horticultural Congress IHC2018: International Symposium on Strategies and Technologies to Maintain Quality and Reduce Postharvest Losses, Ağustos 12-16, İstanbul, 105-112.
            • 4Tepe S., KOYUNCU M. A. (2018). Effects of different rootstocks on fruit quality of Gold Nugget loquat cultivar. XXX International Horticultural Congress IHC2018: International Symposium on Fruit and Vegetables for Processing, International Symposium on Quality and Safety of Horticultural Products and VII International Symposium on Human Health Effects of Fruits and Vegetables, Ağustos 12-16, İstanbul, 31-36.
            • 5Çalhan Ö., Onursal C. E., Güneyli A., Eren İ., KOYUNCU M. A. (2014). Effects of different storage techniques and 1 MCP application on quality of Granny Smith apple. XXIX International Horticultural Congress on Horticulture:, Ağustos 17-20, 123-130.
            • 6KOYUNCU M. A., BOSTAN S. Z., İSLAM A., KOYUNCU F. (1997). Investigations on Some Physical and Chemical Characteristics in Fig Cultivars Grown in Ordu. First Int. Sym. on Fig, Mayıs 11-13, İzmir, 87-90.
              • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
              • 1Sevinç Ü. S., KOYUNCU M. A., Onursal C. E., Güneyli A., ERBAŞ D. (2019). Effect of Pre-Harvest Oxalic Acid Treatment on shelf-life of Apricot cv. ‘Roxana’. International Congress on Agriculture and Forestry Research (AGRIFOR), Nisan 8-10, Muğla/Marmaris, 34.
              • 2Sevinç Ü. S., KOYUNCU M. A., Onursal C. E., Güneyli A., ERBAŞ D. (2019). Effect of Pre-Harvest Oxalic Acid Treatment on shelf-life of Apricot cv. ‘Roxana’. International Congress on Agriculture and Forestry Research (AGRIFOR), Nisan 8-10, Muğla/Marmaris, 34.
              • 3Onursal C. E., Sevinç Ü. S., Güneyli A., Seçmen T., ERBAŞ D., KOYUNCU M. A. (2018). The New Box System Janny MT Effects Fruit Quality and Some Biochemical Properties of Pomegranate After Harvest. 30th Horticultural Congress, Ağustos 12-16, İstanbul.
              • 4Güneyli A., KOYUNCU M. A., Onursal C. E., ERBAŞ D., Çetinbaş M., Butar S., KOYUNCU F. (2018). Effects of Pre-Harvest Retain Treatments with MAP on Cold Storage Quality of Sweet Cherry cv. 0900 Ziraat. The International Conference of the University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest ‘Agriculture for Life, Life for Agriculture’xx, Haziran 7-9, Bucharest, 43-43.
              • 5KOYUNCU M. A., Seçmen T., Onursal C. E., ERBAŞ D., Güneyli A., Sevinç Ü. S., KOYUNCU F. (2018). Effect of Postharvest Oxalic Acid Treatment on Cold Storage of Apricot cv. Aprikoz. The International Conference of the University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest ‘Agriculture for Life, Life for Agriculture’, Haziran 7-9, Bucharest, 42-42.
              • 6ERBAŞ D., KOYUNCU M. A., ÖZÜSOY F., Onursal C. E. (2018). Effects of Putrescine Treatment on Fruıt Quality of Sweet Cherry cv. 0900 Ziraat.. 8th International Conference of Strategic Research on Scientific Studies and Educations (ICosReSSE), Mayıs 11-13, Viyana, 100-100.
              • 7ERBAŞ D., Onursal C. E., Seçmen T., Güneyli A., Sevinç Ü. S., KOYUNCU M. A. (2018). The Effect of Oxalic Acid on the Quality Change of Freshcut Broccoli (Brassica oleracea L.) during Cold Storage. 8th International Conference of Strategic Research on Scientific Studies and Educations (ICosReSSE), Mayıs 11-13, Viyana, 86-86.
              • 8Seçmen T., Onursal C. E., Güneyli A., Sevinç Ü. S., ERBAŞ D., KOYUNCU M. A. (2018). Effect of Postharvest Oxalic Acid Treatments on Some Biochemical Properties of Apricot cv. Aprikoz During Cold Storage. International Conference of Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), Nisan 2-5, Çeşme-İzmir, 168-168.
              • 9Onursal C. E., Seçmen T., Sevinç Ü. S., ERBAŞ D., Güneyli A., KOYUNCU M. A. (2018). Prolonging Postharvest Life of Apricots By Preharvest PolyamineTreatments. International Conference on Agriculture, Forest, Food Scinces and Technologies (ICAFOF), Nisan 2-5, Çeşme/İzmir, 129-129.
              • 10Bolel H., KOYUNCU M. A., ERBAŞ D. (2018). Combined effects of Postharvest Ozone Treatment and Controlled Atmosphere Storage Life and Quality of Pomegranate. 11th International Frutic Symposium (Optimizing Water Use in the Supply Chain of Fresh Produce), Şubat 7-9, Berlin, 15-15.
              • 11Kaçal M., KOYUNCU M. A. (2017). Cracking Characteristics of Hazelnut cv. Tombul. International Congress on Hazelnut, Ağustos 15-19, Samsun.
              • 12KOYUNCU M. A., ERBAŞ D., Onursal C. E., Seçmen T., Güneyli A., Sevinç Ü. S. (2017). Postharvest Treatments of Salicylic Acid, Oxalic Acid and Putrescine Influences Bioactive Compounds and Quality of Hicaznar Pomegranate during Controlled Atmosphere Storage. XII International Controlled Modified Atmosphere Research Conference, Haziran 18-22, Warsaw, 34-34.
              • 13DEMİRCAN V., KOYUNCU M. A. (2017). Economic Analysis of Different Cold Storage Types: A Case Study of Isparta Province, Turkey. International Conference “Agriculture for Life, Life for Agriculture, Haziran 8-10, Bucharest, 24-24.
              • 14Üner K., KOYUNCU M. A. (2017). Effect of postharvest salicylic acid treatments on storage life andquality of parsley. 2nd INTERNATIONAL BALKAN AGRICULTURE CONGRESS, Mayıs 16-18, Tekirdağ, 266-266.
              • 15KOYUNCU M. A. (2017). Quality changes in fresh-cut ‘Granny Smith’ apples after controlled atmosphere storage. 2nd International Balkan Agriculture Congress, Mayıs 16-18, Tekirdağ, 274-274.
              • 16Bolel H., KOYUNCU M. A., ERBAŞ D. (2017). The Use of Ozone in Cold Storage of Pomegranate cv. ‘Hicaznar’. 2nd International Balkan Agriculture Congress, Mayıs 16-18, Tekirdağ, 273-273.
              • 17GÜNEYLİ A., ONURSAL C. E., SEÇMEN T., SEVİNÇ Ü. S., KOYUNCU M. A. (2017). The Use of Janny MT Box in Cherry Storage. 10th International FRUTIC Symposium Quality and Safety of Fresh Horticultural Commodities, Şubat 7-10, 42-42.
              • 18KOYUNCU M. A., KOYUNCU F. (2016). EFFECTS OF SOME POSTHARVEST TREATMENTS ON QUALITY OF FRESH CUT BRAEBURN APPLE DURING COLD STORAGE. International Scientific Congress, Ekim 20-22, Iaşy.
              • 19KOYUNCU M. A., Çalhan Ö. (2016). Effects of Some Postharvest Treatments on Quality of Apple cv Braeburn during Cold Storage. 27th INTERNATIONALSCIENTIFIC-EXPERT CONGRESS OFAGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, Eylül 26-28, Bursa.
              • 20ERBAŞ D., KOYUNCU M. A., ONURSAL C. E. (2016). Effects of Pre and Postharvest Spermidine Treatments on Storage Life and Quality of Apricot cv Aprikoz. VIII International Postharvest Symposium, Haziran 21-24, Cartagena.
              • 21KOYUNCU M. A., ONURSAL C. E., ÇETİNBAŞ M., BUTAR S., ERBAŞ D. (2016). Aminoethoxyvinylglycine AVG Treatment on Storage Life and Quality of Apple cv Golden Delicious. VIII International Postharvest Symposium, Haziran 21-24, Cartagena.
                • Uluslararası toplantıda poster, sözlü sunum ile gösterimleri
                • 1KOYUNCU M. A., ERBAŞ D., Onursal C. E., ÖZÜSOY F. (2018). Pre-harvest Putrescine Treatment can be a Promising Tool for Postharvest Quality of Sweet Cherry cv. 0900 Ziraat. 30th Horticultural Congress, Ağustos 12-16, İstanbul.
                • 2Seçmen T., Onursal C. E., Güneyli A., ERBAŞ D., Sevinç Ü. S., KOYUNCU M. A. (2018). Salicylic Acid Effects Main Quality Component of Pear cv. Dr. Jules Guyot. 30th Horticultural Congress, Ağustos 12-16, İstanbul.
                • 3Seçmen T., Güneyli A., Onursal C. E., KOYUNCU M. A., ERBAŞ D., Sevinç Ü. S. (2018). The Effects of Controlled Atmosphere (CA), Dynamic Controlled Atmosphere (DCA) and 1-Methylcyclopropene (1-MCP) Treatments on Phenolic Compounds of Abbe Fetel Pear Cultivars during Cold Storage. I. International Agricultural Science Congress, Mayıs 9-12, VAN, 363-363.
                • 4Altıkardeş E., KOYUNCU M. A., ERBAŞ D. (2018). Postharvest Salicylic Acid Treatment Improve Storage Quality and Life of Cucumber. 11th International Frutic Symposium (Optimizing Water Use in the Supply Chain of Fresh Produce), Şubat 7-9, Berlin, 34-34.
                • 5Onursal C. E., Küçükyumuk C., Seçmen T., Güneyli A., ERBAŞ D., Sevinç Ü. S., KOYUNCU M. A. (2018). Effects of different Deficit Irrigation Strategies on Postharvest Quality of Apple Braeburn. 11th International Frutic Symposium (Optimizing Water Use in the Supply Chain of Fresh Produce), Şubat 7-9, Berlin, 33-33.
                • 6SEÇMEN T., GÜNEYLİ A., ONURSAL C. E., KOYUNCU M. A., ERBAŞ D., SEVİNÇ Ü. S. (2017). The Use of Different Controlled Atmosphere and 1-Methylcyclopropene Combinations in Pear Storage. VI Postharvest Unlimited ISHS International Conference, Ekim 17-20, MADRİD, 266-266.
                • 7Seçmen T., Güneyli A., Onursal C. E., ERBAŞ D., KOYUNCU M. A. (2017). The Effect of Controlled and Dynamic Controlled Atmosphere Storage on the Ascorbic Acid Content and Sugar Profile of Abbe Fetel Pear. XII International Controlled Modified Atmosphere Research Conference, Haziran 18-22, Warsaw, 82-82.
                • 8KOYUNCU M. A., Güneyli A., ERBAŞ D., Onursal C. E., Seçmen T. (2017). Combined Effects of MAP and Postharvest Salicylic Acid Treatment on Quality Attributes of Dill (Anethum graveolens) Bunches during Storage. 10th International FRUTIC Symposium Quality and Safety of Fresh Horticultural Commodities, Şubat 7-9, Berlin, 62-62.
                • 9Çalhan Ö., KOYUNCU M. A. (2016). The Effects of Different Cold Storage Systems and 1 Methylcyclopropene on Fruit Quality and Storage Life of Apricot Prunus armeniaca L cv Roxana. 27th INTERNATIONALSCIENTIFIC-EXPERT CONGRESS OFAGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, Eylül 26-28, Bursa.
                • 10ÇALHAN Ö., EREN İ., Seçmen T., Güneyli A., ONURSAL C. E., KOYUNCU M. A. (2015). Determination of Storage and shelf Life Quality of Jeromine Apple Variety Grown ın Isparta. Sixth International Scientific Agricultural Symposium, Ekim 15-18.
                • 11Onursal C. E., ERBAŞ D., ÖZÜSOY F., KOYUNCU M. A. (2013). COMBINED EFFECTS OF MAP AND POSTHARVEST PUTRESCINE TREATMENT ON STORAGE LIFE AND QUALITY OF 'ALYANAK' APRICOT. XI International Controlled and Modified Atmosphere Research Conference, Haziran 3-7, Trani, 165-172.
                • 12KOYUNCU M. A., ÇAĞATAY Ö., SAVRAN H. E., DİLMAÇÜNAL T. (2005). The Qualıty Changes of Cherry Fruıts Cv 0900 Zıraat Stored in Dıfferent Packages. 5th International Cherry Symposium, Haziran 6-10.
                • 13KOYUNCU M. A., AKSOY U. (1998). A Study on Some Pomological and Chemical Characteristics of Local Fig Cultivars Grown in Urfa. XXVth International Horticultural Congress, Ağustos 2-7.
                  • Ulusal toplantıda poster, sözlü sunum ve gösterim
                  • 1ÇAKIR İ. O., KOYUNCU M. A. (2015). Red Globe Üzüm Çeşidinin Kontrollü ve Modifiye Atmosfer Koşullarında Depolanması. VII. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Ağustos 25-29, 26-26.
                  • 2ONURSAL C. E., GÜNEYLİ A., SEÇMEN T., EREN İ., KOYUNCU M. A., ERBAŞ D. (2015). Derim Sonrası Salisilik Asit Uygulamasının Dr Jules Guyot Armut Çeşidinde Depolama ve Raf Ömrü Kalitesi Üzerine Etkileri. VII. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Ağustos 25-29, 44-44.
                  • 3ERBAŞ D., ONURSAL C. E., KOYUNCU M. A. (2015). Salisilik Asit Uygulamasının Aprikoz Kayısı Çeşidinin Manav Koşullarındaki Kalite Değişimlerine Etkisi. VII. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Ağustos 25-29, 160.
                  • 4ÇAKIR İ. O., KOYUNCU M. A., ERBAŞ D. (2014). Ozon Uygulamasının Red Globe Üzüm Çeşidinin Soğukta Depolanması Üzerine Etkisi. 6.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Eylül 22-25, 32-38.
                  • 5ERBAŞ D., ONURSAL C. E., BABALIK Z., KOYUNCU M. A. (2014). Üzüm Muhafazasında Salisilik Asit Kullanımı. 6.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Eylül 22-25, 22-31.
                  • 6KOYUNCU M. A., DİLMAÇÜNAL T. (2008). Modifiye Atmosfer MA Koşullarının 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Soğukta Depolanması ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi. Bahçe ÜrünlErinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Ekim 8-11.
                  • 7ESKİ H., BAYRAM S., TEPE S., KOYUNCU M. A., ERKAN M. (2008). Derim Öncesi Düşük Sıcaklıkların Has Avakado Çeşidinin Muhafazası Üzerine Etkileri. Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Ekim 8-11.
                  • 8KOYUNCU M. A., DİLMAÇÜNAL T., SAVRAN H. E. (2007). Organik Tarım Koşullarında Yetiştirilen Lena Elma Çeşidinin Nornal Atmosferli NA Soğuk Odalarda Depolanması. Türkiye V. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Eylül 4-7.
                  • 9KOYUNCU M. A., SEYDİM A. C., SAVRAN H. E., DİLMAÇÜNAL T. (2007). 1 MCP uygulamasının Ticari Depolarda Muhafaza Edilen Elmaların Meyve Kalitesi ve Depolama Süresi Ü zerine Etkisi. Türkiye V. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Eylül 4-7, 401-407.
                  • 10KOYUNCU M. A., SAVRAN H. E., DİLMAÇÜNAL T. (2007). Red Chief Elma Çeşidinin Normal ve Kontrollü Atmosferli Soğuk Odalarda Depolanması. Türkiye V. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Eylül 4-7.
                  • 11KOYUNCU F., YILDIRIM A. N., KOYUNCU M. A. (2005). Honaz İlçesinde Yetiştirilen Bazı Kiraz Çeşitlerinin Pomolojik Özelliklerinin Belirlenmesi. III. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Eylül 6-9.
                  • 12KOYUNCU M. A., HESNA E. S., DİLMAÇÜNAL T. (2005). Isparta Koşullarında yetiştirilen Bazı Yeni Elma Çeşitlerinin Soğukta Muhafazası. III. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Eylül 6-9.
                  • 13KOYUNCU M. A., SAVRAN H. E., DİLMAÇÜNAL T. (2005). Denizli Yöresinde Yetiştirilen Sarılop İncir Çeşidinin Soğukta Muhafazası. III. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Eylül 6-9.
                  • 14KOYUNCU M. A., SAVRAN H. E., KEPENEK K., DİLMAÇÜNAL T. (2003). Isparta Koşullarında Yetiştirilen Bazı Böğürtlen Çeşitlerinin Soğukta Muhafazası. Ulusal Kivi ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Ekim 23-25.
                  • 15KOYUNCU M. A., KEPENEK K., SAVRAN H. E., DİLMAÇÜNAL T., ÇAĞATAY Ö. (2003). Isparta Koşullarında Yetiştirilen Bazı Çilek Çeşitlerinin Soğukta Muhafazası. Ulusal Kivi ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu., Ekim 23-25, 301-309.
                  • 16KOYUNCU M. A., ERTAN E., SAVRAN H. E., DİLMAÇÜNAL T. (2003). Farklı Ambalaj Tiplerinin Kestanenin Castanea Sativa Mill Soğukta Muhafazası Üzerine Etkileri. IV. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Eylül 8-12, 295-298.
                  • 17KOYUNCU M. A., EREN İ., DOLUNAY E. (2003). Eğirdir Isparta Koşullarında Yetiştirilen Bazı Yeni Elma Çeşitlerinin Soğukta Muhafazası I. IV. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Eylül 8-12.
                  • 18KOYUNCU M. A., GÖRGÜN O. (2003). Ağlasun Burdur Yöresi Cevizlerinin Ön Seleksiyonu. IV. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Eylül 8-12, 298-301.
                  • 19EREN İ., KOYUNCU M. A., AKGÜL H. (2002). Eğirdir Isparta Yöresinde Yetiştirilen Bazı Yeni Elma Çeşitlerinin Optimum Derim Zamanlarının Belirlenmesi Üzerine Araştırmalar. II. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Eylül 24-27.
                  • 20KOYUNCU M. A., CAN A. (2002). Van koşullarında yetiştirilen bazı erik çeşitlerinin optimum derim tarihlerinin belirlenmesi. II. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Eylül 24-27.
                  • 21KAZANKAYA A., KOYUNCU M. A., BALTA F. (1999). Van Yöresinde Doğal Olarak Yetişen Kuşburnuların Seleksiyonu. Türkiye III.Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Eylül 14-17.
                  • 22ASLAN Ü., KOYUNCU M. A. (1999). Van da Yetiştirilen Golden Delicious ve Starking Delicious Elmalarının Dış Hava İle Soğutulan Adi Depoda Muhafaza Olanakları. Türkiye III. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Eylül 14-17.
                  • 23KOYUNCU F., KAZANKAYA A., KOYUNCU M. A. (1999). Van Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Bazı Kiraz Çeşitlerinin Optimum Derim Zamanlarının Saptanması Üzerine Bir Araştırma. Türkiye III. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Eylül 14-17.
                  • 24KOYUNCU M. A. (1998). Sert Kabuklu Meyve Türlerinin Depolanması. Doğu Anadolu Tarım Kongresi, Eylül 14-18.
                  • 25KOYUNCU M. A., SÜNER E., ÇAVUŞOĞLU Ş. (1998). Van ve Çevresinde Bahçe Ürünlerinin Muhafaza ve Pazarlama İmkanlarının Değerlendirilmesi. Doğu Anadolu Tarım Kongresi, Eylül 14-18.
                  • 26KOYUNCU M. A., ŞEN S., CAN A. (1998). Van ve Çevresinde Yetiştirilen Bazı Mahalli Meyve Çeşitlerinin Fenolojik Gözlem ve Meyve Özelliklerinin Değerlendirilmesi. Doğu Anadolu Tarım Kongresi, Eylül 14-18, 544-553.
                  • 27KOYUNCU M. A., ÇAVUŞOĞLU Ş., BAKIR N. (1997). Van da Yetiştirilen Bazı Elma Çeşitlerinin Depolanması Üzerine Araştırmalar. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Ekim 21-24, 323-328.
                  • 28AŞKIN M. A., KOYUNCU M. A. (1995). Bitlis İli Adilcevaz Yöresinde Seçilmiş Ümitvar Ceviz Tiplerinin Bazı Bileşim Maddelerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma. Türkiye II. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Ekim 3-6, 475-479.
                  • 29AŞKIN M. A., KOYUNCU M. A. (1992). Van ve Çevresinde Yetiştirilen Mahalli Erik Çeşitlerinde Biyolojik Çalışmalar. Türkiye I. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Ekim 13-16, 17-21.
                    • Ulusal toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
                    • 1Çakır İ. O., KOYUNCU M. A., ERBAŞ D. (2014). Ozon Uygulamasının Red Globe Üzüm Çeşidinin Soğukta Depolanması Üzerine Etkisi. VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Eylül 22-25, Bursa, 32-38.
                      • Ulusal Hakemli bilimsel veya mesleki dergilerde editörlük
                      • 1Sarısu C., KOYUNCU M. A., Özongun Ş. (2017). Meyve Bilimi. Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Eğirdir, Isparta.
                        • Alanında ulusal yayımlanan kitap editörlüğü
                        • 1TÜRK R., GÜNEŞ N., ERKAN M., KOYUNCU M. A. (2017). Bahçe Ürünlerinin Muhafazası ve Pazara Hazırlanması. Somtad Yayınları.
                          • Ulusal kuruluşlarca desteklenen proje yürütücülüğü
                          • 1Farklı Ozon Uygulamalarının Kuru İncirde Soğukta Depolama Boyunca Kalite Kayıpları Üzerine Etkisi (TÜBİTAK 1002 - Proje No: 221O067), -Tübitak 1002, 2023, Tamamlandı.
                          • 2Kombineli Olarak Kullanılan Ozon ve Düşük Doz Fungusit Uygulamalarının Washington Navel Portakal Çeşidinin Depolanma Süre ve Kalitesi Üzerine Etkisi (Proje No: 2020-BTAP1-0067), Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 2022, Tamamlandı.
                          • 3Eşme Ayva Çeşidinde Derim Sonrası Oksalik Asit ve Nitrik Oksit Uygulamalarının Depolama Süresi ve Kalitesi Üzerine Etkileri, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, -Tübitak 1002, 2019, Tamamlandı.
                          • 4Derim Sonrası Bazı Uygulamaların Eriklerde Soğukta Muhafaza Süre ve Kalitesi Üzerine Etkileri (SDÜ BAP: Proje No: 4333-D2-15), Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 2019, Tamamlandı.
                          • 5Eşme Ayva Çeşidinde Melatonin Ve Gamma-Aminobütirik Asit Uygulamalarının Depolama Boyunca Meyve Kalitesi Ve Gen İfadeleri Üzerine Etkilerinin Karşılaştırılmalı Olarak İncelenmesi (TÜBİTAK 1001 Proje No: 122O797 ), -Tübitak 1001, Devam Ediyor.
                            • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
                            • 1Bazı Sert Çekirdekli Meyve Türlerinin Depolanmasında Atmosfer Kontrollü Kasa Teknolojisinin Kullanımı (TAGEM/BBAD/B/20/A1/P3/1535), Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç), 2023, Tamamlandı.
                            • 2Soğukta Depolama Altındakı Elmada Hormon Etkileşimlerinin Fizyoloji ve Transkriptom Seviyesinde Karşılaştırılmalı Analizleri (TÜBİTAK 1001 - Proje No: 120O285), -Tübitak 1001, 2023, Tamamlandı.
                            • 3FARKLI KAPSAİSİN UYGULAMALARININ KAPYA TİPİ “BELLİSA RZ F1” BİBER ÇEŞİDİNDE DEPOLAMA BOYUNCA KALİTE DEĞİŞİMİNE ETKİSİ (Proje No: 2020-BTAP1-0066), Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 2021, Tamamlandı.
                            • 4FARKLI ZAMANLARDA HASAT EDİLEN HASS AVOKADO ÇEŞİDİNDE PUTRESİN VE SALİSİLİK ASİT UYGULAMALARININ HASAT SONRASI FİZYOLOJİSİ ÜZERİNE ETKİLERİ (TAGEM/BBAD/B/19/A1/P5/932), Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç), 2021, Tamamlandı.
                            • 5Hasat Öncesi Poliamin Uygulamalarının Aprikoz Kayısı Çeşidinde Meyve Kalitesi ve Derim Sonrası Fizyolojisi Üzerine Etkileri (TÜBİTAK 3001 - Proje No: 114O016), -Tübitak 3001, 2017, Tamamlandı.
                            • 6Hasat Öncesi Poliamin Uygulamalarının Aprikoz Kayısı Çeşidinde Meyve Kalitesi ve Derim Sonrası Fizyolojisi Üzerine Etkileri, Süleyman Demirel Üniversitesi, TÜBİTAK PROJESİ, 2017, Tamamlandı.
                            • 7Scarlet Spur Elma Çeşidinde Hasat Zamanının Belirlenmesi ve Farklı Depolama Sistemlerinin Meyve Kalitesi Üzerine Etkileri, Süleyman Demirel Üniversitesi, Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç), 2015, Tamamlandı.
                            • 8Abbe Fetel ve Kieffer Armut Çeşitlerinde Depolama Süresi ve Meyve Kalitesi Üzerine Kontrollü Atmosfer KA ve Dinamik Kontrollü Atmosfer DKA ile 1 MCP Uygulamalarının Etkileri, Süleyman Demirel Üniversitesi, TÜBİTAK PROJESİ, 2015, Tamamlandı.
                            • 9Red Globe Üzüm Çeşidinin Normal Modifiye Ve Kontrollü Atmosfer Koşullarında Depolanması, DİĞER, Tamamlandı.
                            • 10Yenişarbademli Yöresindeki Ceviz Tiplerinin Seleksiyonu , DİĞER, Tamamlandı.
                            • 11Van da Yetiştirilen Bazı Erik Çeşitlerinin Optimum Derim Zamanının Belirlenmesi ve Soğukta Muhafazaları, DİĞER, Tamamlandı.
                            • 12Van ve Çevresinde Yetiştirilen Bazı Armut Çeşitlerinin Optimum Derim Zamanının Belirlenmesi ve Soğukta Muhafazası Üzerine Bir Araştırma , DİĞER, Tamamlandı.
                            • 13Eğirdir Yöresinde Yetiştirilen Bazı Yeni Elma Çeşitlerinin Soğuk Depolarda Muhafazası , DİĞER, Tamamlandı.
                            • 14Bazı Yeni Elma Çeşitlerinin Normal ve Kontrollü Atmosferde Depolama Koşullarının Belirlenmesi, DİĞER, Tamamlandı.
                            • 15Isparta Yöresi Elma ve Kiraz Bahçelerinin Beslenme Durumunun Belirlenmesi , TÜBİTAK PROJESİ, Tamamlandı.
                            • 16Van Gölü Çevresinde Yetiştiriciliği Yapılan Bazı Ceviz Tiplerinin Depolanması Üzerine Çalışmalar, TÜBİTAK PROJESİ, Tamamlandı.
                            • 17Isparta İli Cevizlerinin Seleksiyonu ve Çoğaltılması , TÜBİTAK PROJESİ, Tamamlandı.
                            • 18 Farklı Amaçların Akko XIII Ve Gold Nugget Yenidünya Çeşitlerinde Meyve Kalitesi Ve Muhafazası Üzerine Etkileri , Süleyman Demirel Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Devam Ediyor.
                            • 19Isparta Koşullarında Örtüaltı Kiraz Yetiştiriciliği Destekleyen , DİĞER, Tamamlandı.
                            • 201 MCP ve Bazı Uygulamaların Granny Smith ve Braeburn Elma Çeşitlerinde Meyvelerin Depolanma Ömrü ve Kalitesi Üzerine Etkisi, DİĞER, Tamamlandı.
                            • 21Organik Tarım Koşullarında Yetiştirilen Bazı Elma Mallus Communis L Çeşitlerinin Normal ve Kontrollü Atmosferli Soğuk Odalarda Depolanması, DİĞER, Tamamlandı.
                            • 22Granny Smith ve Braeburn Elma Çeşitlerinde 1 MCP Lovastatin ve Sıcak Su Uygulamalarının Depolama Boyunca Kabuk Yanığı ile Bütün ve Dilimlenmiş Elmalarda Meyve Kalitesi Üzerine Etkisi, TÜBİTAK PROJESİ, Tamamlandı.
                            • 23Bazı Depolama Koşullarının Roxana Kayısı Çeşidinin Soğukta Muhafazası Üzerine Etkisi, DİĞER, Tamamlandı.
                            • 24Saklanmaları Sırasında Meyvelerin Kalitelerinde Olan Mikrobiyel Değişikliklerin Tahribatsız Metodlarla İncelenmesi, DİĞER, Tamamlandı.
                            • 25Elmalarda Soğukta Muhafaza Sırasında Meydana Gelen Kalite Değişimlerinin İncelenmesi , DİĞER, Tamamlandı.
                            • 26Bazı Hasat Sonu Uygulamaların Granny Smith Elma Çeşidinde Kabuk Yanığı Kontrolü Üzerine Etkisi Destekleyen Kuruluş, DİĞER, Tamamlandı.
                            • 27Bazı Sert Kabuklu Meyve Türlerinde Farklı Ekstraksiyon ve Kromatografik Yöntemlerin Yağ Asitleri Kompozisyonu Üzerine Etkileri , DİĞER, Tamamlandı.
                              • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan Uluslararası dergilerde hakemlik
                              • 1Scientia Horticulturae, SCI, 2017.
                              • 2TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY, SCI-Expanded, TÜRKİYE, 2017.
                                • Diğer Ulusal bilimsel veya mesleki hakemli dergilerde hakemlik
                                • 1Meyve Bilimi (Fruit Science), Tübitak/Ulakbim, TÜRKİYE, 2017.
                                • 2Derim, Tübitak/Ulakbim, TÜRKİYE, 2017.
                                  • Akademik Görevler
                                  • 1Süleyman Demirel Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkileri Bölümü/Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı/ Profesör (2006-...)
                                  • 2Süleyman Demirel Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/ Yardımcı Doçent (1999-2000)
                                  • 3Yüzüncü Yıl Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkileri Bölümü/ Yardımcı Doçent (1996-1999)
                                  • 4Yüzüncü Yıl Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkileri Bölümü/ Araştırma Görevlisi (1989-1996)
                                    • İdari Görevler
                                    • 1Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı (2009-2010)
                                    • 2Süleyman Demirel Üniversitesi MYO/Yüksekokul Müdürü (2004-2009)
                                      • Alanında uluslararası bilimsel nitelikli ödül
                                      • 1Ishs Medal Award (2018) ISHS International Society for Horticultural Science